Țiganii, regi și împărați în România medievală, infractori în Occidentul civilizat

miercuri, iulie 3, 2013 14:34
Posted in category Justitie, Mass-media

Opriti tiganizarea Romaniei!PDL-ul, acest partid atât de hulit de mafia securisto-comunistă, propunea prin 2010, sau 2011, revenirea țiganilor la denumirea, firească, de ‘țigani’. Academia Română, plus alte organisme, au fost atunci de acord cu firescul situației. Cel care s-a opus acelei inițiative a fost Traian Băsescu. A fost, în opinia mea, o mare greșeală. Argumentul lui Băsescu a fost că ‘trebuie să ni-i asumăm’ (pe tigani). Nu trebuie, domnule președinte, să ni-i asumăm pe țigani. Fiecare își asumă doar propriile fapte. Unii, precum plagiatorul Ponta, nici măcar pe acelea. Și acea inițiativă a murit înainte de a se naște.

Există unii ciobani în România, din cei cu școală, care îți vin cu tot soiul de texte, de genul: ‘și ce dacă fură țiganii, pe mine nu mă privește’ sau ‘nu mă interesează țiganii, am alte probleme’. Pentru ei, și nu numai, haideți să efectuăm câteva rationamente simple.

Primul: țiganii fură curent electric de la rețea; cine-l plătește? noi toți, fraierii care vom avea valoarea facturilor mai mari, pentru a acoperi pagubele produse de țigani; pe cine să înjurăm? normal, pe guvernanții incapabili.

Al doilea: țiganii fură în Paris, sau Londra, sau aiurea; cu ce mă afectează pe mine? păi, în primul rând că, la prima ocazie, francezul, englezul sau cine o fi, nu o să mai facă afaceri cu mine, român, adică n-o să am investitori în țara mea, nu voi găsi ușor de lucru afară, fiind asimilat cu tiganii care fură, ucid, distrug pe oriunde.

Și aș mai avea câteva sute de exemple. Ideea e clară: orice ilegalitate comisă de țigani și tolerată în România țiganizată contribuie la nivelul scăzut de trai din România. Nu sunt rasist, mi-e indiferent ce culoare a pielii au țiganii, dar nu mi se pare normal să muncești în România pentru a ține în spinare o minoritate, deocamdată, infracțională.

Nici o lege și nici o Antenă, ce tiganizează România, nu-i poate opri pe români să ia atitudine față de nedreptatea făcută lor, în propria lor țară, de către țiganii care au invadat televiziunile, politica etc. Mai devreme sau mai târziu, precum evreii în secolul XX, vor plăti pentru suferințele produse unor oameni nevinovați.

Pentru jegurile care-i apără pe țiganii infractori, o întrebare: cum v-ați simți dacă ați fi acel ofițer italian cu soția violată și ucisă de țiganul Mailat, provenind din România? Inainte a lua vreo atitudine, gândiți-vă la acel om, nobil ca orice militar de carieră, la suferința lui nedreaptă.

Iată și două materiale pe aceeași temă: țiganii.

N-A MUNCIT O ZI. Vila secretă a „Împăratului” cămătarilor. „Şi-a luat pat din ăla inteligent, care vorbeşte cu el”

Evenimentul zilei a găsit palatul unuia dintre cei mai bogați interlopi din România. Costel al lui Caran a investit 1, 6 milioane de euro în casa din Pantelimon, Ilfov, deși nici el nici familia nu au vreo sursă licită de venit
Casa interlopului Caran. Peste șosea se vede gardul în spatele căruia se afl ă, ascunsă de ochii lumii, proproprietatea lui Cristi Borcea

Averea lui Constantin Răducan, zis Costel al lui Caran, i-a impresionat pe procurorii care l-au reţinut pentru cămătărie şi spălare de bani. Dimensiunile afacerilor sale ilegale i-ar face invidioşi pe rivalii săi, fraţii Sile şi Nuţu Cămătaru.

Petrecerile extravagante ale clanului Caran, la care erau invitaţi manelişti precum Adi Minune sau Florin Salam, şi maşinile luxoase au trădat profiturile enorme pe care Costel al lui Caran le-a făcut din cămătărie.

Reţeta interlopului de a face bani era simplă: împrumuta cu sume uriaşe amatorii de jocuri de noroc. Clienţii îi găsea în cazinouri de lux, iar dobânda era fixă: 10% pe zi. Cămătarul avea la dispoziţie sume de ordinul milionelor de euro.

În timpul monitorizării care a durat câteva luni, interlopul a schimbat nu mai puţin de trei autoturisme de lux: BMW X5, Range Rover Vogue şi Mercedes S550. Procurorii din Parchetul Capitalei au descoperit că Costel al lui Caran avea în proprietate o vilă în care a investit 1,6 milioane de euro.

Ca o fortăreaţă

„Palatul” se află pe şoseaua Cernica din Pantelimon (Ilfov), este construit în câmp, nu are număr cadastral şi nu are vecini. Casa este compusă din subsol, parter şi două etaje, având o suprafaţă totală de aproximativ de 400 metri pătraţi. Împrejmuită cu un gard înalt, vila cu etaj a lui Costel al lui Caran seamănă cu o fortăreaţă. Casa este prevăzută cu sistem de supraveghere video şi are gheretă cu paznic. Fratele lui Constantin Răducan, Aurel, a mărturisit, într-o discuţie telefonică, hibele imobilului.

„Te rog eu mult, fă rost de o prelată d-aia, marfă rău, d-aia dă…(neinteligibil)… C-a băgat Costel (n.r. Constantin Răducan) un milion şase sute în casă şi n-are garaj, mânca-ţi-aş p… ta. Şi învelim şi noi iarna asta că plouă pe maşină, o face zdrenţe”, se plângea fratele. Aurel explica achiziţia extravagantă a fratelui său. „Şi-a luat pat din ăla inteligent, care vorbeşte cu el,” s-a lăudat acesta. Procurorii au descoperit că interlopul Costel al lui Caran figurează ca fiind angajat la o societate comercială, dar în realitate nu prestează nicio activitate. Familia sa nu are o altă sursă de venit.

Grupari de tigani, suspectati de furt de cablu din sistemul de autostrazi, sunt arestati in UK aproape zilnic. Politistii britanici urmaresc hotii de cabluri si metal, aceste infractiuni costand industria din Marea Britanie peste un miliard de lire sterline in fiecare an si cauzand haos in sistemul de transport.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “Țiganii, regi și împărați în România medievală, infractori în Occidentul civilizat”

  1. Gabriel says:

    iulie 3rd, 2013 at 16:39

    Ciori borate … numai asta stiu, sa fure ! Duca-se de unde au venit, cu tot cu fratii lor, ungurii, care erau alergati prin asia din cauza furturilor… niste nomazi .. si ciorile astea borate dar si ungurii.

  2. Bulgaria, respect! | A șaptea dimensiune says:

    decembrie 26th, 2014 at 16:43

    […] Țiganii, regi și împărați în România medievală, infractori în Occidentul civilizat […]

  3. BBC: România înseamnă biserici și țigani | A șaptea dimensiune says:

    martie 28th, 2015 at 20:05

    […] Țiganii, regi și împărați în România medievală, infractori în Occidentul civilizat […]

  4. Eșecul solidarității sociale de tip neocomunist | A șaptea dimensiune says:

    aprilie 14th, 2015 at 19:07

    […] Țiganii, regi și împărați în România medievală, infractori în Occidentul civilizat […]

  5. Cum îi denigrează pe toți românii țiganul Mihai Giurgea | A șaptea dimensiune says:

    aprilie 14th, 2015 at 19:11

    […] Țiganii, regi și împărați în România medievală, infractori în Occidentul civilizat […]

  6. Criminalul Ilici KGB Iliescu a batjocorit numele sfânt de român | A șaptea dimensiune says:

    aprilie 14th, 2015 at 19:12

    […] Țiganii, regi și împărați în România medievală, infractori în Occidentul civilizat […]

Adauga un comentariu