A şaptea dimensiune pe Facebook (CCLXXXIV)

duminică, iulie 11, 2021 15:10
Posted in category Mass-media

Caine, cale ferata19 mai 2019

Imagini incredibile la Podoleni, judetul Neamt. Un tanar a surprins astazi (26 octombrie 2017) un batran cand lega un caine ce pare a fi de rasa (caine lup) de sinele caii ferate, pentru a fi omorat cand trece trenul.

Tanarul a postat pozele pe Facebook cu urmatorul comentariu, in care da si numele celui care a recurs la grotescul gest:

”Cum se poate ca un domn in varsta din comuna Podoleni sa lege un câine de calea ferată, cu motivul ca s-a saturat de acesta… Nu se poate face nimic in acest caz ???
Este revoltator sa faci un asemenea lucru inuman… Important este ca am avut timp sa eliberez acel caine inainte sa vina trenul…. Dar acest fapt ar trebui sa fie pedepsit…
Agresor (Vieru Constantin)” (Sursa textului: https://tvmneamt.ro/gest-incredibil-batran-surprins-cand-leaga-un-caine-de-calea-ferata-ca-sa-l-calce-trenul-un-tanar-l-a-salvat/)

Intr-o tara de cacat ca Romania, unde o turma de imbecili se lasa urcata in autocare ca vitele, pentru a apaluda un hot, un puscarias, un mafiot ca Liviu Dragnea, este clar ca jegul cu parul alb nu a patit nimic.

Cum sa pateasca aceasta jigodie criminala cu parul alb ceva, in tara de cacat numita Romania, acolo unde violatorii, criminalii, talharii sunt eliberati pe banda rulanta de o echipa de infractori cu acronimul PSD, care a instaurat dictatura in Romania?!

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu