A şaptea dimensiune pe Facebook (CLXXXVI)

duminică, martie 14, 2021 19:12

Citat Pitagora29 octombrie 2018

Putem spune ca borfasii Dragnea, Tariceanu si restul sunt un esec al educatiei. Al celei comuniste, evident, deoarece in dictatura comunista au absolvit niste scoli primare, gimnaziale si liceale. Acolo s-au deprins primele taine ale hotiei multilateral dezvoltate, comunismul fiind, pana la urma, o industrie a crimei, minciunii si hotiei. De altfel, spunea un filozof polonez, „minciuna este sufletul nepieritor al comunismului”. Si al neocomunismului, as adauga eu.

Si astazi, nostalgicii cu limba in curul Prea-tarziu impuscatului neaga realitatile comunismului stalinist de pe vremea lui Ceasca, spunand ca sunt minciuni, adica nu s-a trait in frig, intuneric si cu burta goala.

Si inca ceva: in perioada cat comunismul era ceva mai suportabil in Romanica, 1965 – 1980, acaesta asa-zisa normalitate era data de imprumuturile facute de Romania comunista din capitalismul „decadent”. Romania comunista, ca si Romania bananiera de astazi, a trait ceva mai bine doar daca a imprumutat bani. Cand nu a mai imprumutat banuti de la „capitalistii cei rai” a fost jale in tara.

Revenind la educatia de astazi, se poate spune un singur lucru: nu poti folosi moaste in programa scolara (ora de religie) si sa ai cetateni educati ca in Occidentul dezvoltat economic, acolo unde religia s-a separat de multi ani, zeci poate chiar sute, de stat. Ca sa nu mai spun de moastele bolsevice de la catedra, pentru care un dictator ca Ceausescu n-a ordonat sa fie ucisi oameni, ci a facut numai bine, doar ca „altii” l-au impiedicat sa mearga cu binele pana la capat. Oricum a mers pana la capatul rabdarii acestui popor si a sadit semintele unei mafii neocomuniste care ne-a devastat tara dupa 1989.

28 octombrie 2018

Viorica Dăncilă, la moaștele Sfântului Dumitru: „Am venit să mă rog pentru binele poporului”.

Viorica Dancila

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu