Achizitioneaza ce-a mai buna vitrina frigorifica

vineri, aprilie 14, 2017 13:26
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniVitrina frigorifica reprezinta elementul ce nu trebuie sa lipseasca din cadrul unei locatii care comercializeaza produse alimentare. Avand in vedere ca pe piata de profil se gasesc foarte multe modele de vitrine frigorifice, alegerea modelului compatibil cu nevoile afacerii tale poate fi o misiune destul de dificila. Pentru ca si eu am cautat vitrine frigorifice bune in continuarea acestui articol voi prezenta cateva detalii de care eu am tinut cont in momentul in care am achizitionat de la www.industrialcold.ro o vitrina frigorifica foarte buna.

La fel ca multe alte lucruri pe care le achizitionam, si atunci cand vine vorba despre achizitionarea unei vitrine frigorifice trebuie sa tinem cont de capacitatea acesteia. Pentru mediul de afaceri este mult mai important acest criteriu deoarece cu cat capacitatea de depozitare este mai mare cu atat scade numarul de vitrine frigorifice ce trebuie achizitionate si implicit investitia ce trebuie efectuata in momentul in care vrei sa deschizi o afacere cu produse alimentare. In momentul de fata capacitatea vitrinelor figorifice ce pot fi achizitionate variaza intre 120 si 300 litri.

Desi capacitatea unei vitrine frigorifice este un criteriu foarte important pentru cei care comercializeaza produse alimentare, modul in care este structurat interiorul vitrinei frigorifice este si mai important. De ce? Pentru ca degeaba vitrina frigorifica are o capacitate de depozitare mare daca nu este si suficient de compartimentata. Avand in vedere acest lucru recomand achizitionarea unei vitrine frigorifice cu cat mai multe sertare pentru depozitarea produselor alimentare ce urmeaza a fi comercializate.

Chiar daca vitrina frigorifica pentru uz casnic se aseamana foarte mult cu ce-a destinata uzului comercial adevarul este ca intre cele doua tipuri de vitrine frigorifice exista anumite diferente. Ei bine, in momentul in care achizitionezi o vitrina frigorifica pentru uz comercial tocmai pe aceste diferente trebuie sa pui accent. Aceste diferente se refera la anumite functii pe care vitrina frigorifica pentru uz comercial le are in plus fata de ce-a pentru uz persosonal si care fac ca produsele alimentare sa fie conservate mult mai bine si pentru o perioada mai lunga de timp.

Avand in vedere ca achizitionarea de vitrine frigorifice necesita o investitie destul de mare din punct de vedere financiar, garantia este un alt criteriu ce nu trebuie ignorat in momentul achizitionarii vitrinei frigorifice.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Adauga un comentariu