Anchetarea lui Ion Iliescu, in dosarul Mineriadei din iunie 1990, nu s-a filmat deoarece procurorii n-au avut mijloace probatorii audio-video

vineri, octombrie 14, 2016 12:49
Posted in category Iliescu KGB, Justitie

Ion IliescuGeorge Roncea, un fost “golan” din Piața Universității, iunie 1990: „Ilici, la tine mă gândesc noapte de noapte, de 26 de ani – o să mori în ghenă

Mineriada – un Dosar pentru istorieno peace without
justice (nu exista pace fara justitie)

3.500 de bucureșteni – femei, studenți, bărboși, ochelariști zdrobiți cu bătaia, martelați cu răngi, cozi de lopată, ciocane, lanțuri, călcați sub bocanci, 1.024 arestări ilegale, 746 răniți, din care mai bine de jumătate cu traumatisme grave, 1.466 cartușe de război trase de armată și miliție la ordinul lui Ion Iliescu. Oficial – 4 morți prin împușcare, 18 răniți prin împușcare, neoficial – peste 180 de morți în urma rănilor grave, aruncați pe șest la cimitirul Străulești. Oficial 6 violuri, neoficial de zece ori mai multe, neraportate.

”Legionarii” au fost eradicați, beliți, mutilați. Ilici a învins, România a fost făcută zdrențe.

La măcelul organizat de Ion Iliescu, Petre Roman, Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu plus o duzină de generali, plus cadrele Securității, acoperite sau la vedere, a participat toată rețeaua de partid a FSN – niște furnicuțe agere, cu suportul mediatic al TVR și al leprelor de la ziarele Adevărul, Azi, Europa etc, gen Iulian Neacșu, Brucan, CTP, Drăgoteasca, Lelia Munteanu, Andrei Pleșu.

Ilici a lansat un adevărat campionat de măciucari, fiecare a avut partea sa. Nu trebuie uitați procurorii, printre ei și Monica Macovei.

Și mai ales nu trebuie uitat limbricul securistoid de Nicolae Manolescu, care în iunie 90, după Mineriadă, îi oferea criminalului cu mâinile roșii de sânge până la coate, două pagini de limbi umede în adâncu curului, în România Literară, unde i se adresa
ditirambic, la modul Iliescu – acest Om cu O mare. La care Omul, om idee om văpaie, la schimb, i-a oferit lichelei Liiceanu Editura Politică, instrumentul PCR condus pe vremuri de Walter Roman Neulander, alt criminal, desigur, și cu semnătura javramentului
Andrei Pleșu, lindicul de la Tescani al lui Hrebenciuc, cel care-i îndesa în burdihan, la palatul lui Enescu, trufandalele Gospodăriei de Partid. Palatul unde-l vizita Măgureanu, înainte de 89. Cu toții au ajuns milionari în euro.

Astăzi, milionară în mui, din partea mea, și a colegilor, este Raluca Prună, asistenta lui Monica Macovei, care a reușit ceva extraordinar, absolut incredibil – eliminarea imaginilor cu Ion Iliescu, Măgureanu, Petre Roman din arhiva istorică a criminalilor României.

Conform Art. 110 din Noul Cod de Procedură Penală – ”Consemnarea declaraţiilor, Audierea suspectului sau a inculpatului”, audierea persoanelor cercetate se desfășoară conform unor norme tehnice clare, cu mijloace audio video, că nu degeaba Justiția a primit zeci de milioane de euro de la UE pentru aceste mijloace probatorii.

DNA, SRI, SIE, DGIPI, UTI și alte instituții mai discrete ne filmează non stop din toate unghiurile, cu camere de high resolution. Numai Parchetul General, exact secția Parchetelor Militare, exact la Dosarul cel mai important și controversat de 26 de ani încoace, Dosarul Mineriadei, e lipsit de mijloace pobatorii audio-video.

O cameră de luat vederi de la orice magazin, cu foarte bună rezoluție, costă cam 300 de dolari, își face treaba perfect. Parchetul Militar avea nevoie doar de una singură, pentru înregistrarea tuturor suspecților, criminalii Represiunii din iunie 90. Deși sunt șomer le puteam oferi una.

Raluca Prună nu le-a dat procurorilor amârăta aia de cameră de luat vederi. Când am aflat am sărit pe săracii ofițeri judiciari, am făcut scandal, am vrut să le fac eu cadou una, să fac chetă publică pentru Parchet, să-i fac de râs. Ofițerii, niște tineri care aveau șapte ani la Mineriadă, ridicau la mine din umeri, nu înțelegeau de ce sunt
furios, de ce mă oftic că nu-l avem pe Ilici pe video, ca suspect/inculpat, după ce l-am vânat 26 de ani. La nivel ff înalt s-a pus asta la cale, ei n-aveau nicio vină.

”Mijloacele tehnice de interceptare ale SRI costa peste 1 miliard de euro” – dixit Monica Macovei…300 de dolari pentru Ilici nu s-au găsit.

Luni trebuie să depun o ultimă declarație la Parchetul Militar. Citesc de o bună bucată de vreme tot noianul de declarații semnate de javrele lui Ilici.

Ani și ani de zile am fost ținta ricanărilor prietenilor, familiei, patronilor de presă, colegilor, securiștilor etc. care-mi spuneau că-s dement dacă-mi imaginez că vreodată Ilici va fi cercetat penal pentru crimele sale. Na că e.

Am pus pariuri cu toată lumea, nimeni nu și le-a onorat, deși unii erau oameni grei. Am irosit mulți ani din viață, începând cu a doua zi
după eliberarea din Lagărul de la Măgurele pentru a-l aduce pe Ilici în fața Instanței. Momentul a venit.

Probabil sunt unul dintre cei mai demenți creduli de pe Planetă în Justiția imuabilă, în siajul jertfei lui Socrate, singurul bărbat sinucigaș, în afară de Iisus, pentru Lege. Legea e fundamentul Lumii, fără Legi totul ar pieri.

Au fost situații când Ilici ar fi putut fi lichidat, ciuruit, aruncat în aer, cu tot cu perimetrul său de pază. N-am vrut să ucidem nevinovați. Un fost șef mi-a zis – dacă știam, ne-am fi uitat în altă parte.

Labele astea ale lui Ion Iliescu au scris numai și numai tâmpenii în declarațiile lor. Am citit câteva sute de pagini. Se simte frica javrelor. Ilici este cel mai căcat pe el. Nu știe nimic, habar n-are cine a adus minerii, cine a tras, de ce au fost omorâți oameni, unde-s ”le-gi-o-narii”.

Cu sau fără camere de luat vederi ”le-gi-o-narii” se vor pișa pe mormântul tău de șandrama kaghebistă.” (George Roncea, un fost “golan” din Piața Universității, iunie 1990)

Și ca să vedeți ce specimene (de)formează generații prin școlile din România, îmi permit să citez din memorie afirmația unui profesor de biologie de pe aici, Horopciuc și nu mai știu cum, cel care spunea “Iliescu a fost cel mai bun președinte pe care l-a avut România după 1989” (hăăăăăăăăăăăăăăăă, hăăăăăăăăăă, hăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “Anchetarea lui Ion Iliescu, in dosarul Mineriadei din iunie 1990, nu s-a filmat deoarece procurorii n-au avut mijloace probatorii audio-video”

  1. Pedofil decorat de Ion Iliescu si angajat la Romania TV | A șaptea dimensiune says:

    octombrie 27th, 2016 at 18:52

    […] Anchetarea lui Ion Iliescu, in dosarul Mineriadei din iunie 1990, nu s-a filmat deoarece procurorii … […]

  2. Cum au fost asasinati martorii Evenimentelor din 1989 de catre regimul KGB-istului Ion Iliescu | A șaptea dimensiune says:

    decembrie 5th, 2016 at 18:18

    […] Anchetarea lui Ion Iliescu, in dosarul Mineriadei din iunie 1990, nu s-a filmat deoarece procurorii … […]

  3. Cum au asigurat Ion Iliescu si KGB-istii sai perpetuarea comunismului dupa 1989 | A șaptea dimensiune says:

    decembrie 22nd, 2016 at 19:22

    […] Anchetarea lui Ion Iliescu, in dosarul Mineriadei din iunie 1990, nu s-a filmat deoarece procurorii … […]

  4. Ion Iliescu, cine-a tras in noi dupa 22? | A șaptea dimensiune says:

    decembrie 24th, 2016 at 10:44

    […] Anchetarea lui Ion Iliescu, in dosarul Mineriadei din iunie 1990, nu s-a filmat deoarece procurorii … […]

  5. Iunie 1990: justitia KGB-istului Iliescu a bagat in puscarie, pentru 23 de ani, un om nevinovat | A șaptea dimensiune says:

    decembrie 25th, 2016 at 14:55

    […] Anchetarea lui Ion Iliescu, in dosarul Mineriadei din iunie 1990, nu s-a filmat deoarece procurorii … […]

  6. La mineriada din 1991, SPP-ul KGB-istului Iliescu a folosit substante toxice de lupta interzise prin Conventia de la Geneva | A șaptea dimensiune says:

    decembrie 26th, 2016 at 13:06

    […] Anchetarea lui Ion Iliescu, in dosarul Mineriadei din iunie 1990, nu s-a filmat deoarece procurorii … […]

  7. Cum transpunea banditul Miron Cozma in viata multumirile KGB-istului Ion Iliescu | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 13th, 2019 at 13:45

    […] Anchetarea lui Ion Iliescu, in dosarul Mineriadei din iunie 1990, nu s-a filmat deoarece procurorii … […]

Adauga un comentariu