Biasicom, daca vrei produse electronice si IT de calitate

vineri, martie 3, 2017 16:14
Posted in category Diverse

Samsung 32J5000 LEDNu știu ce v-ați propus să schimbați în această primăvară, dar achiziționarea unui televizor nou sau a unui laptop mai performat nu ar fi o idee rea. Dimpotrivă. Chiar ma gândeam în acest zile să caut un model de televizor care să îndeplinească niște condiții minimale legate de evoluția tehnologiei. Așa am descoperit un loc în care se pot comanda produse electronice si IT de calitate.

Și ca să nu spuneți că nu am dovezi în sprijinul afirmației anterioare, haideți să vedem câteva exemple de produse ce pot fi comandate la Biasicom. Mi-a atras atenția laptopul Lenovo B50 cu procesor Intel Core i3-5005U, frecvență 2000 MHz, cu memoria RAM de 4 GB, DDR3, cu HDD-ul de 1 TB, DVD-RW, placă video AMD cu memorie de 2 GB, cameră HD etc. Cu alte cuvinte, vom avea imagini de calitate, un transfer rapid de date, deoarece are USB 3.0 SuperSpeed, tehnologie ce permite atingerea unei viteze de transfer de 10 ori mai mari decât tehnologiile USB anterioare, laptopul se poate conecta ușor la televizor sau la un monitor, dacă doriți vizualizarea pe un ecran mare, vizualizare de înaltă definiție, evident, are tastatură ergonomică, are wireless și bluetooth, ceea ce înseamnă capacitatea de conectare la internet din orice loc, iar datorită camerei web HD de 720px vom putea avea discuții pe chat video online sau videoconferințe în cele mai bune condiții.

Lenovo B50

Sau puteți opta pentru un televizor Samsung 32J5000 LED, ce are o rezoluție dublă față de cea oferită de televizoarele HD standard, de aici rezultând o imagine mai clară și cu mai multe detalii. Funcția Wide Colour Enhancer, prezentă pe anumite modele de televizoare Samsung, duce calitatea imaginii la un nivel de excepție, ceea ce înseamnă că vom avea redate cele mai mici detalii. O altă funcție importantă este ConnectShare Movie, cea care permite vizionarea filmelor direct de pe unitatea de memorie USB sau de pe HDD. Până la urmă, rezumând, putem conecta la televizor mai multe dispozitive care permit o întreagă gamă de acțiuni, televizoarele de azi fiind, de fapt, multifuncționale.

Pentru informații ceva mai complete, cum ar fi datele de contact, puteți arunca o privire pe biasicom.ro, pagina de facebook.

Suntem, unii dintre noi, aproape dependenți de anumite programe de la televizor. Știți, însă, cum a apărut televizorul? Iată câteva date importante și interesante.

  • În anul 1926, scoțianul John Logie Baird a afișat pentru prima oară, pe un prim model de “televizor”, imagini în miscare. Se întâmpla la Londra.
  • Tot John Logie Baird a reușit să trimită un semnal TV pe o distanță de 705 km, prin intermediul liniei telefonice dintre Londra și Glasgow, eveniment ce a marcat, practic, nașterea televiziunii.
  • Englezii au început să fabrice televizoare în 1927, americanii în 1928, francezii în 1929, iar rușii în 1934.
  • În România, prima transmisie TV s-a realizat la 31 decembrie 1956 și abia în 1968 s-a trecut la grila zilnică de programe, până atunci difuzarea programelor TV fiind sporadică.
  • Primul televizor color devenit accesibil oamenilor de rând (e un fel de-a spune, fiind foarte scump) s-a produs în SUA, în anul 1954, și costa 1295 USD, adică aproximativ 10.000 dolari la valoarea de acum (o avere, nu altceva).
  • În România, prima transmisie TV color s-a realizat în 1983.
  • Prima transmisie TV prin satelit s-a produs în 1962, și a fost între Statele Unite și Europa, prin intermediul satelitului Telstar.
  • Prima companie de cablu din România, și implicit primul serviciu de acest tip, a apărut în 1995.
  • Prima Plasma TV a apărut în 1997, fiind realizată de firma Pioneer.

Revenind la povestea noastră de început,

electronice & IT

de calitate găsim cu siguranță la Biasicom.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu