bileteavion.ro, dacă vrei bilete de avion online și informații complete despre cursele aeriene

vineri, noiembrie 7, 2014 21:26
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDacă vreți un site online unde să vă informați cu promptitudine despre cursele aeriene, să comandați bilete de avion online și nu numai, acesta este bileteavion.ro, https://www.bileteavion.ro/, un site care nu trebuie sa lipseasca din agenda dumneavoastra.

Puteți obține, de exemplu, informații despre bilete de avion low cost sau informații despre ofertele promoționale. Sunt prezentate cele mai noi oferte ale companiilor aeriene, atent selectionate si actualizate astfel incat dintr-o singura privire sa va faceti o idee asupra celor mai convenabile tarife de bilete de avion pentru data calatoriei dvs. Fiecare oferta prezentata cuprinde atat tariful final, cu toate taxele incluse, cat si cele mai importante conditii ale tarifului – asa veti sti daca oferta se potriveste nevoilor dvs de calatorie.

Iar dacă îți surâde opțiunea, cumpara bilete Tarom la preturi mici, putand comanda si bilete de avion online, iar plata acestora se poate face în numerar, direct la agenție, prin transfer bancar, depunere de numerar în contul agenției sau prin card bancar online. Biletul de avion se poate ridica direct de la agenție sau îl primiți pe adresa de email sau pe fax. Mai multe detalii găsiți pe site.

Puteți opta și pentru plata biletelor de avion în rate, prin CardAvantaj sau BonusCard. Tot pe site, găsiți informații despre pachetele turistice de sezon, Revelion 2015, Crăciun 2015 etc., plus informații utile despre bagaje, transportul animalelor, vize, vremea în lume, ambasade, companii aeriene, biletul de avion electronic etc.

Fără nicio exagerare, este un site unde găsiți absolut orice informație legată de cursele aeriene, aeroporturi sau companii aeriene. Iar la toate acestea se adaugă posibilitatea de a comanda online biletele de avion sau de a obține informații despre locațiile unde puteți intra în posesia acestor bilete. Merită reținută această recomandare.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu