BitDefender, încă o dovadă că românii pot fi cei mai buni

duminică, martie 30, 2014 11:00
Posted in category IT, Mass-media

BitDefenderNoi suntem români, de aceea am auzit doar de gunoaiele de maneliști. Zilnic întâlnesc românași care, chipurile, își iubesc țara, dar nu cunosc nimic despre trecutul măreț sau oamenii care dau măreție noțiunii de “român”. Ca să nu mai vorbim de necunoașterea limbii române, aruncatul gunoaielor peste tot etc. Dragi compatrioți (sau compatrihoți), dacă vreți ca lumea civilizată să nu vă mai eticheteze “țigani”, încetați să faceți ceea ce fac țiganii. Nu furați, nu aruncați gunoaie peste tot, nu vă spălați rufele în public, mergeți la școală, citiți, studiați etc.

Chiar îmi iubesc țara, de aceea, poate, uneori sunt atât de critic la adresa societății de azi, iar iubirea mea față de România se manifestă simplu: încerc să nu stâlcesc limba română, încerc să fiu un profesionist în ceea ce fac, încerc să nu poluez mediul, încerc să nu fiu masa de manevră a politicienilor, încerc să nu fac apologia dictaturii, adică apologia criminalilor, și, precum în materialul de față, încerc să prezint și ce are cu adevărat bun această țără.
Da, stimați tovarăși și „preteni”, care-i lingeți și acum fundul lui Ceașcă, dicacatorul ce a izolat România de lumea civilizată, ducând-o direct în Africa sau Asia, se întâmplă ca românii de azi să fie cei mai buni, nu din gulagul sovietic sau din tratatul de la Varșovia, ci chiar din lume. Acești eroi ai noștri nu apar la televizor, posturile securistului penal Dan “Felix” Voiculescu fiind preocupate de aducerea în prim plan a unor gunoaie, precum maneliști, siliconate, curve, pești, homosexuali etc. și nicidecum de prezentarea românilor extraordinari ce fac din România un brand ce merită cinstit și apreciat.

Dincolo de lumea infectă a tembeliziunilor mogulilor, în care ura, dezinformarea, disprețul față de cultură și tradiții sănătoase sunt mereu în prim plan, există România tăcută, România celor care zi de zi vor să fie mai buni, cei care nu se uită la prostiile televizate, ci trag din greu pentru profesia lor. Ei trebuie să fie tinta și scopul unei guvernări responsabile, nu infractorii ce au un singur drept: să-și ispășească pedeapsa pentru răul făcut societății. Legile unei țări trebuie făcute în beneficiul celor care muncesc și produc, nu în beneficiul mafiei de tot soiul, de la contrabandiști la găștile de partid.

BitDefender, antivirusul românesc considerat de mulți cel mai bun, cu numeroase premii și distincții internaționale. Folosit de giganții mondiali, apreciat de simpli utilizatori. Made in Romania. Varianta “Total Security 2014” cuprinde: antivirus, firewall, dispozitiv anti-theft, protecție date, protecție pentru facebook, antispam, control parental (dacă aveți copii și doriți restricționarea accesului la anumite site-uri), optimizare PC, stocare de fișiere online. 259, 95 lei nu este deloc mult pentru a avea cel mai bun antivirus.

Iată și românii ce pot fi un exemplu pentru cei tineri. Copii, și voi puteți ajunge ca ei, sau chiar mai buni.

Florin Talpes: CEO

Dl. Talpeș este CEO al companiei Bitdefender, una dintre cele mai rapide și eficace soluții de securitate din industrie recunoscute pe plan internațional. În anul 1990, împreună cu soția sa Măriuca, a pus bazele companiei Softwin, cea mai mare companie de soluții software și servicii din România. Fondată în 2001, Bitdefender este acum o companie ale cărei produse sunt distribuite la nivel internațional printr-o rețea de parteneri proprii în peste 100 de țări. Fiind unul dintre pionierii industriei software din Romania, Dl. Talpeș a fost de asemenea fondator și președintele anterior al Asociației Naționale a Industriei de Servicii Software din România (ANIS). Ca Președinte, a condus la dezvoltarea strategiei naționale de servicii software în România. Dl. Talpeș este licențiat al Universității de Matematică cu un Master în Teoria Operatorilor.

Bogdan Irina: Director General – Online Business

În calitate sa de Business Development Director, Dl. Bogdan Irina conduce echipele comerciale din România, Spania, Germania, Marea Britanie și Statele Unite și se ocupă de dezvoltarea afacerii, negocieri și parteneriate în peste douăzeci și cinci de țări. El este responsabil de dezvoltarea afacerii pe plan global, de strategiile de vânzări și marketing. De asemenea facilitează managementul proiectelor atât în zona comercială cât și tehnică. Cu o bună cunoaștere, bazată pe experiență a domeniului IT, Bogdan are o viziune de ansamblu asupra acestei zone cunoscând în trecut succesul cu propria sa firmă. Dl. Irina deține o diplomă în drept de la Universitatea Spiru Haret din București și un Masterat în Administrarea Afacerilor de la Școala de Management din București/Ottawa.

Ion Radoslovescu: Director Tehnologia Informației și Procesare

Dl. Radoslovescu are peste 25 de ani de experiență în organizarea și implementarea politicilor și proceselor de inginerie în software-ul românesc. Dl. Radoslovescu a lucrat pentru SOFTWIN și, înainte de asta, a fost cercetător principal la Institutul Central de Informatică din București. Are deja o carieră lungă în îmbunătățirea proceselor software, de la abordările clasice la modelele CMMI și până în prezent, acționând ca un evanghelist agil. Dl. Radoslovescu a fost președinte al Comitetului Tehnic nr. 195, „Elaborare Software și Documentație de Sistem”, ASRO (Asociația de Standardizare din România) încă din 2006, membru al SEETB (Comisia de Testare pentru Europa de Sud-Est) și inițiatorul programului de training ISTQB din România. Dl. Radoslovescu a absolvit Universitatea din București, Facultatea de Matematică și Informatică, cu diplomă de merit și de specializare în domeniul statisticilor.

Niculae Dinca: Director Financiar

În calitate de Director Financiar, Dl. Dinca este responsabil pentru supravegherea tuturor operațiunilor financiare și administrative iar scopul său principal este creșterea financiară continuă a companiei – pe lângă crearea unei vizibilități globale în cadrul comunității financiare. S-a alăturat echipei Bitdefender la jumătatea anului 2009. Dl. Dinca este membru asociat al ACCA – Asociația Contabililor Experți și Autorizați din Marea Britanie și al unor organisme contabile similare din România, CAFR și CECCAR. A absolvit Facultatea de Inginerie Electrică din București, în anul 1991.

Bogdan Dumitru: CTO

Chief Technology Officer la Bitdefender, Bogdan Dumitru are în responsabilitate o echipă de peste 160 de specialiști IT, care dezvoltă soluții împotriva’s amenințărilor de securitate la nivel mondial. Urmându-și pasiunea pentru domeniul securității datelor, s-a alăturat echipei Bitdefender acum 10 ani, el fiind resposabil pentru dezvoltarea unei soluții proprii antivirus, denumită Sherlock Holmes AV. Dl. Dumitru este absolvent al Universității de Matematică din București.

Viorel Canja: Șeful Laboratoarelor Antimalware și Antispam

Aflat la conducerea Laboratorului Antivirus al Bitdefender, dl. Canja conduce o echipă formată din cei mai experimentați virusologi din lume și administrează dezvoltarea motoarelor și cercetarea în domeniul virușilor pentru Bitdefender. Este direct responsabil de dezvoltarea Laboratoarelor Antimalware, de la cinci la mai mult de 70 de oameni în 8 ani. Viteza de producție și reacție față de noi amenințări a grupului se numără printre cele mai bune din domeniu, lucru dovedit de certificările acordate de cele mai importante instituții și publicații din lume.Înainte de poziția sa actuală, Dl. Canja a deținut funcții în cadrul Bitdefender ca cercetător antivirus, dezvoltator și manager al echipei de dezvoltare a motoarelor. Este absolvent al Universității Politehnice din București.

Rares Stefan: Director al Departamentului de Soluții pentru Companii

În calitate de Director al Departamentului de Soluții pentru Companii al Bitdefender, dl. Rares este responsabil pentru supravegherea portofoliului de produse și poziționarea produselor pentru pachetul de produse Bitdefender Solutions. Înainte de a se alătura echipei Bitdefender, dl. Rares a fost fondatorul și directorul pentru cercetare al Third Brigade, Inc. – care a fost achiziționată de TrendMicro – în cadrul căreia s-a axat pe comercializarea platformei multiple HIPS, precum și pe cercetarea introspecției unei rețele, rețelei bazate pe hipervizor și securității VM și sistemelor de corelare a evenimentelor legate de securitate. Dl. Rares a fost dintotdeauna un antreprenor de succes, încă de când era student la fizică/informatică la Universitatea Concordia, unde, într-un garaj, a pus bazele unei importante companii IPS.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “BitDefender, încă o dovadă că românii pot fi cei mai buni”

  1. Ziua Internațională a Femeii, 8 martie, leagă strâns România de lumea a șaptea | A șaptea dimensiune says:

    iulie 18th, 2016 at 18:55

    […] BitDefender, încă o dovadă că românii pot fi cei mai buni […]

  2. România nu mai depinde de gazul rusesc | A șaptea dimensiune says:

    iulie 18th, 2016 at 19:47

    […] BitDefender, încă o dovadă că românii pot fi cei mai buni […]

  3. Cum funcționează Google (I) | A șaptea dimensiune says:

    august 18th, 2016 at 13:27

    […] BitDefender, încă o dovadă că românii pot fi cei mai buni […]

  4. Este suficient antivirusul inclus in Windows 10? | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 19th, 2019 at 16:35

    […] BitDefender, încă o dovadă că românii pot fi cei mai buni […]

Adauga un comentariu