Blugento.ro, daca esti interesat de o platforma magazin online

vineri, iulie 8, 2016 9:58
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCei mai informați dintre noi realizează faptul că viitorul aparține magazinelor online. Tocmai de aceea, dacă vreți să intrați în lumea afacerilor, sau deja sunteți în această branșă, ar trebui să aveți o platforma ecommerce pentru afacerea voastră. Ei bine, dragii mei, aveți la îndemână cea mai simplă și convenabilă soluție în acest sens: platforma pentru magazine online Blugento. Este o platformă magazin online simplă, completă, performantă. Construită pe fundația solidă a platformei Magento, oferă toate funcțiile necesare unui magazin online, într-un pachet robust și ușor de utilizat. Nu trebuie să apelați la tot felul de „specialiști”, unii de calitate îndoielnică, din moment ce aveti la îndemână aceasța soluție de creare a unui magazin online. Dacă sunteți o persoană inteligentă și informată, cu siguranță veți aprecia și veți alege Blugento.

Avantaje ale platformei pentru magazine online Blugento

Platforma ecommerce Blugento prezintă câteva avantaje certe, dintre care merită amintite următoarele:

  • Blugento este soluția recomandată oficial de Magento Inc. pentru Europa, datorită localizării perfecte pentru România și celelalte piețe Europene. Localizarea Blugento îți oferă clase de produse pentru tipurile de TVA din România (standard, alimente, panificație etc.) și aplică taxele aferente acestora (20%, 9%, 5% etc.). Vânzarea internațională nu a fost niciodată mai simplă: Blugento gestionează TVA-ul intracomunitar cu validare VIES a codurilor de TVA pentru TVA 0%, respectiv taxare inversă pentru persoanele fizice UE. În plus, plata cu cardul, livrarea prin curier și chiar și exportul către soft-uri de ERP sunt integrate pentru o gestiune fără bătăi de cap.
  • Pe lângă datele de facturare standard internaționale, contabilitatea română necesită detalii de facturare speciale pentru persoanele fizice (CNP) și personele juridice (CUI, număr înregistrare în registrul comerțului, cont bancar), iar Blugento va colecta aceste detalii în checkout pentru ca facturile tale să fie corecte și complete. În plus, se gestionează corect și scenariul de “TVA la încasare”.
  • Blugento vine cu o traducere completă și elegantă a tuturor textelor native Magento și a mail-urilor tranzacționale. În plus, toate secțiunile de conținut sunt editabile din panoul de administrare, pentru a-ți permite o personalizare completă a magazinului tău.
  • Magazinul tău pe Blugento va avea din start toate formalitățile legale necesare unui magazin: termeni și condiții, politică de confidențialitate, politică de cookie-uri, link ANPC. Toate acestea le poți modifica, în cazul în care vrei o politică diferită față de cea standard.
  • Funcționalitățile avansate rezervate până acum doar bugetelor de mii de euro sunt acum disponibile începând cu €59/lună. Blugento este potrivit pentru magazinele de orice dimensiune. Planul Boutique este perfect pentru magazinele care vând un număr mic de produse, iar planul Start este start-up-ul perfect pentru un magazin online tradițional. Planurile superioare oferă funcționalități și infrastructură care tradițional era disponibilă doar magazinelor enterprise.
  • Cu Blugento, nu trebuie să-ți mai faci griji legate de hosting: soluția este optimizată pentru Cloud, iar scalarea odată cu creșterea magazinului tău nu mai este o problemă. Securitatea și fiabilitatea sunt asigurate de configurarea corectă, cu actualizări frecvente ale serverului și ale aplicației Magento.
  • Pe lângă funcțiile native Magento, și cele aduse în pachetul de localizare, sunt incluse și funcții suplimentare pentru care în mod normal se apelează la o agenție web. Printre acestea se află un modul de bannere, filtre Ajax și feed-uri pentru comparatoare de preț.
  • Magento este optimizat pentru performanțe optime în motoarele de căutare, iar Blugento profită din plin de aceste optimizări. În plus, Blugento vine cu un Google Score foarte ridicat, care pe lângă viteza resimțită de utilizatorul final contribuie semnificativ la plasamentul în motoarele de căutare.

Blugento.ro, daca esti interesat de o platforma magazin online
Platforma magazin online – Blugento.ro

Datele de contact Blugento

Dacă vrei să ai magazinul tău online, poți lua legătura cu echipa Blugento folosind următoarele date de contact:
Adresa: B-dul 21 Decembrie 1989, Nr. 3, Ap. 4, Cluj-Napoca, Cluj, România
E-mail: contact@blugento.ro
Telefon: 037 788 1060

Așadar, dragii moșului, platforma Blugento este ideală pentru afacerea voastră.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu