Mircea Geoana, prostanacul etern

vineri, noiembrie 6, 2009 14:17

Mircea GeoanaExista la noi un dramaturg mai putin cunsocut de publicul larg, Mihail Sorbul, un dramaturg ale carui piese – drame, tragedii – ar fi ajuns de prim rang daca nu ar fi fost precedate de capodoperele lui Camil Petrescu. Are acest distins domn o piesa cu un nume extrem de percutant “Patima rosie”. Nu e o comedie, nu e o lucrare romantica, ci o tragedie…care subliniaza apetenta oamenilor pentru sange, moarte, minciuna, durere si dragoste neimplinita. De ce am facut acest intro? Pentru ca a fost cred primul lucru la care m-am gandit dupa ce am auzit astazi de lansarea candidaturii la presedintia Romaniei a unui rosu bolsevizat, Mircea Geoana. Acum ceva timp, acest individ aparea la televizor, dupa o disputa cu grupul de la Cluj, spunand ca problemele interne ale partidului trebuie rezolvate, citez: “cu intelepciunea rabinului si fermitatea liderului”. Intrebarea nascocita in ungherele mintii mele a fost : si cine e inteleptul aici Mircea draga?!, ca tu esti prostanacul din cate se stie…retorica intrebare. Bun, asta nu e nimic. Alt aspect care m-a lasat perplex a fost minciuna abjecta lansata inainte de alegerile parlamentare cu patosul socialist specific: fiecare roman care se va intoarce in tara va primi 20.000 euro. Chestia asta mi se pare cea mai dezonoranta declaratie facuta de un asa zis lider daca se poate numi asa. Oricum, problema a fost rezolvata c-un mic si-o bere.

Ce am mai observat asa, inadvertent: incercarea disperata a lui Mirciulica de a deveni popular, sa mearga prin fabrici, pe santiere, sa danseze, sa discute cu femeile sindicaliste s.a.m.d Nu i-a mers treaba…nu poate, nu i se potriveste mutra, iar fata exoftalmica, avand ochii scosi din orbite pare a confirma acest lucru.

Discursul plictisitor de azi de la lansare a pastrat in linii mari, aceleasi directii ca si pana acum: doar PSD poate scoate tara din criza, doar el poate fi un presedinte jucator, doar el poate sa ne procure un trai mai bun intr-o Romanie moderna. A uitat insa un aspect, pentru asta iti trebuie barbatie, de care Geoana nu dispune ( ii compatimesc sotia =)) ) asa cum el insusi ne arata:

Nu-i nimic, lasa, te ajuta altii care-s mai dotati ca tine.

Si ca sa pun cireasa pe tort, va aduc la cunostina o serie de ipostaze in care a fost surprins Geoana Banana:

1. Geoana facand numere de circ in fata Marii Adunari Internationale a prostanacilor din capitala statului Burkina Faso, Ougadougou.

2. Geoana luand lectii de marire de penis de la Vanghelus Antropoidus Speciae

3. Balshoi teatr Moscova – demonstratie nud feminin.

4. Geoana in cursa spre titlul de prostanacul anului!

5. Geoana recunoscand ca este cam lipsit de creier

6. Geoana si Tari la Copacabana.

Preluare din „SATIRIKON” (blogul unui român)

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Mircea Geoana, prostanacul etern”

 1. Mircea Geoana, „economistul” | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 6th, 2015 at 8:13

  […] Mircea Geoana, prostanacul etern […]

 2. Ion Radoi, un al PSD-ist ce a furat banii romanilor | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 6th, 2015 at 8:29

  […] Mircea Geoana, prostanacul etern […]

 3. Cum a furat famiglia nasului Mircea Geoana banii romanilor | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 6th, 2015 at 8:37

  […] Mircea Geoana, prostanacul etern […]

 4. PSD-ul – umbrela lui Omar Hayssam | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 7th, 2015 at 8:33

  […] Mircea Geoana, prostanacul etern […]

 5. Cum a furat si vandut Mircea Geoana padurile Romaniei | A șaptea dimensiune says:

  iulie 10th, 2016 at 11:36

  […] Mircea Geoana, prostanacul etern […]

Adauga un comentariu