Care sunt cele mai versatile modele de genti barbatesti?

sâmbătă, februarie 25, 2017 13:24
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniIn general, femeile sunt cele care isi umplu garderoba cu noi modele de posete. Totusi, orice barbat ar trebui sa aiba o geanta din piele de firma, usoara si comoda. Pe departe, cele mai populare modele purtate de barbati sunt acele genti pentru barbati de tip postas care se poarta pe umar.

O geanta de tip postas neagra se poate potrivi in varii ocazii, la tinute diverse. Sunt usor de asortat la un look smart-casual sau unul casual clasic si le puteti purta in orice anotimp, cu camasi sau sacouri cu cravat, sau la geci din piele si blugi.

Designerii s-au gandit si la aspectul practic al noilor modele de genti barbatesti, punand accent pe crearea unor buzunarase suplimentare pentru depozitarea obiectelor mai mici: chei, telefon, tabachera etc., delimitate prin fermoare.

Intr-o geanta postas aveti suficient spatiu pentru a depozita o tableta si chiar un laptop mai mic. Este o varianta la indemana, mai eficienta decat sa carati dupa dumneavoastra o servieta sau un rucsac. In plus, un rucsac ar putea sa va dea un aer prea sportiv si lejer.

Daca v-ati hotarat sa va completati outfit-ul cu o geanta de firma, puteti vizita magazinele Pepper din Bucuresti sau comanda online direct modelul preferat din catalogul nostru!

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu