Ce a introdus si ce nu a introdus dictatorul comunist Nicolae Ceausescu

vineri, martie 16, 2018 21:07

Elena Ceausescu, Ion IliescuÎn general, pupincuriştii regimului criminal comunist confundă comunismul cu perioada Nicolae Ceauşescu, şi-ţi vin jegurile cu tot felul de texte în care se face apologia celui mai ticălos regim inventat de mintea diabolică a evreului Marx şi aplicat, prima dată, în Rusia, de un alt evreu, Lenin. Nu am întâlnit, încă, niciun pupincurist al bolşevicilor criminali care să trateze comunismul ca un întreg, care începe la 6 martie 1945, odată cu instaurarea primului guvern comunist în România şi se termină, formal, la 22 decembrie 1989, odată cu fuga dictatorului Nicolae Ceauşescu, chiar dacă, şi după 22 decembrie 1989, comuniştii au condus România, prin fostul student la Moscova, KGB-istul criminal Ion Iliescu şi gaşca sa formată preponderent din foşti membri ai aparatului bolşevic.

Prea târziu împuşcatul Ceauşescu nu a făcut decât să meargă mai departe cu societatea tribală, fanariotă, inumană şi criminală imaginată de mintea evreilor mai sus amintiţi, căreia i-au fost aplicate cosmetizări minore, care nu au schimbat radical esenţa criminală a bolşevismului. Mai mult, în ultima parte a vieţii, dictatorul era văzut ca ultimul stalinist al lagărului comunist, mintea lui de cizmar cu 5 clase, sau câte o fi având, refuzând să priceapă că oamenii trebuie lăsaţi ceva mai liberi la sfârşitul secolului al XX-lea. Sprijinit de Moscova, chiar dacă poza în oponent al Moscovei (s-a văzut în decembrie 1989 cât conta sprijinul Moscovei; când Rusia comunistă nu l-a mai sprijinit, a fost şi împuşcat), Nicolae Ceauşescu nu a fost niciun moment tentat să fie rebelul care să intre în istoria acestei ţări ca un personaj pozitiv, ce are curajul să se desprindă radical de dogmele mincinoase ale bolşevismului şi să încerce calea normală şi firească pentru această ţară.

Clica lui Ceauşescu a ţinut România în cel mai sinistru regim, un regim în care erai înfometat, ţinut în frig şi întuneric, erai cenzurat, orice frază rostită greşit te putea costa libertatea, erai parte a unei imense puşcării, numită România comunistă, din care nu puteai ieşi, erai spălat pe creier de la grădiniţă până la facultate, prin intermediul programei şcolare comuniste, unde erau obiecte special destinate spălării creierelor, cum era Socialismul ştiinţific, de exemplu, curs obligatoriu la toate facultăţile din România comunistă.

Dictatorul ateu Nicolae Ceauşescu nu a introdus nimic în afara dogmelor comunismului criminal, ci doar a dat o nuanţă personală, de un cretinism aparte, aşa-numitul model nord-coreean, României de atunci. O Românie cenuşie, cu 2 ore program la televizor (în timp ce în Germania exista, deja, televiziune prin cablu), în care era preamărită familia Ceauşescu, mereu şi mereu aceleaşi porcării, de-ţi venea să vomiţi. România dictatorului Ceauşescu era acea Românie în care curentul electric se întrerupea când îţi era lumea mai dragă, adică adio frigider (congelatoare nu prea erau pe atunci), adio hrană proaspătă. Mai mult, cizmarul care merita jupuit sau aruncat timişorenilor să fie linşat, venea cu texte cretine de genul “nu-ştiu-câte calorii ajung pentru o familie, doar nu mănâncă un nou născut un litru de ulei pe lună”. Cu alte cuvinte, familia dictatorială a României comuiste ştia foarte bine despre înfometarea populaţiei, nu cum afirmă astăzi unele gunoaie, anume că Ceauşescu, wau, nu ştia că lumea suferă de foame.

România anilor 1980 mai era România în care aşteptai şi 10 ani să-ţi cumperi o maşină, o Dacie prăpădită, nu cum este astăzi, când pupincuriştii dictatorului îl ling în cur de la volanul unei maşini occidentale. Iar după ce-ţi luai mult visata maşină, nu puteai circula cu ea, deoarece mintea criminală şi bolnavă a bolşevicilor inventase chestia aia cu o duminică circulă maşinile cu număr de înmatriculare par şi următoarea duminică impar.

Comunismul ne-a dat cu 100 de ani înapoi. România ar fi semănat astăzi cu Italia sau Spania, dacă cizma sovietică nu ar fi invadat această ţară şi ar fi adus ciuma roşie. O ciumă rosie de care, după cum se vede, nu am scăpat nici în 2018, la aproape 30 de ani de momentul 1989.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu