Ce avantaje poate aduce un recuperator de căldură de la Altecovent

joi, iulie 8, 2021 16:39
Posted in category Diverse

Recuperator de calduraOrice locuință sau spațiu în care locuim are nevoie aer curat și proaspăt. Este de la sine înțeles de ce avem nevoie în permanență de oxigen, dar să fie de calitate și nu contaminat.

În ciuda progreselor de diminuare a poluării, Europa se confruntă cu probleme grave în ceea ce privește calitatea slabă a aerului.

Poluarea aerului este din păcate un “ucigaș invizibil” pentru multe persoane care își doresc să trăiască o viață normală și activă.

Dacă ne referim la aerul poluat, ne raportăm la aerul respirat afară, la mașini, strat de ozon, fabrici, noxe, ceață etc. Însă, ce se întâmplă de fapt în locuințele noastre, având în vedere faptul că trăim aproximativ 70% din viață în interiorul unei clădiri, fie că este propria casă, la birou sau în spațiile comerciale?

Știați că aerul din interiorul casei noastre este la fel de poluat sau chiar mai mult ca cel de afară? De aceea, este foarte important să ne asigurăm că ceea ce respirăm este un aer foarte curat și proaspăt. În acest sens, o soluție optimă este Altecovent.

Care sunt poluanții din locuințe

Praful, (fiind cel mai cunoscut poluant atât la interior, cât și la exterior), mucegaiul, tutunul, umezeala, produse cosmetice, produse de menaj, centrala termică, aerul din exterior, toți acești poluanți există în majoritatea locuințelor și ne pot afecta considerabil sănătatea.

Ce avantaje poate aduce un recuperator de căldură

Un recuperator de caldura are rolul de a depozita căldura din aerul eliminat din locuință și de a o transfera către aerul proaspăt.

Asta înseamnă că îți va asigura în permanență un aer proaspăt în locuință, un confort sporit, te poate proteja de anumite boli sau afecțiuni ale plămânilor și poate oferi un somn mult mai odihnitor și de calitate.

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care le oferă un recuperator de căldură de la Altecovent.

De ce Altecovent? Pentru că este o companie specializată în comercializarea sistemelor de ventilație cu recuperare de căldură, cât și a ventilatoarelor de baie. Pentru că oferă un portofoliu larg de produse de înaltă calitate, cât și servicii la fel de calitative.

Pentru că oferă consultanță profesională pentru fiecare client în parte, înțelegând așadar nevoile fiecăruia. Pentru că asigură montaj profesional, optimizând prețurile pentru a fi atractive. Pentru că oricine dintre noi are nevoie să respire un aer cât mai proaspăt, necontaminat și de calitate, iar Altecovent poate ajuta.

Dacă îți dorești un aer proaspăt, dacă ții la sănătatea ta, dacă îți dorești o schimbare, Altecovent este aliatul perfect în acest sens.

Date de contact:
info@ventilatiecurecuperarecaldura.ro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu