Cel mai bun gin il comandam online de la 24drinks

vineri, februarie 28, 2020 19:28
Posted in category Diverse

GinSe spune ca exista cate o bautura spirtoasa pentru fiecare tip de caracter uman. Este adevarat ca de-a lungul istoriei, oamenii s-au intrecut sa produca bauturi alcoolice din ce in ce mai fine si sofisticate, insa ginul detine un loc special pe podiumul bauturilor alcoolice.

Inainte de a cumpara unul din prestigioasele brand-uri de gin prezente pe site-ul https://www.24drinks.ro/gin, trebuie sa intelegm bautura numita gin si originea sa.

Ginul este o bautura alcoolica distilata, care isi deriva aroma predominanta din fructele de ienupar (Juniperus communis). Ginul este una dintre cele mai vaste categorii de bauturi spirtoase, cu diferite origini, stiluri si profiluri de arome, care se invarte in jurul ienuparului ca ingredient comun. De la primele sale origini in Evul Mediu, bautura a evoluat de la un medicament pe baza de plante la un produs de comert in industria bauturilor spirtoase. Ginul a aparut in Anglia dupa introducerea jeneverului, un lichior olandez si belgian care initial fusese un medicament. Desi aceasta dezvoltare a avut loc inca de la inceputul secolului al XVII-lea, ginul a devenit larg raspandit dupa Revolutia glorioasa din 1688, condusa de William de Orange, si restrictiile ulterioare de import asupra brandy-ului francez. Ginul de astazi este produs in moduri subtil diferite, dintr-o gama larga de ingrediente din plante, dand nastere la o serie de stiluri si marci distincte. Dupa ienupar, gin tinde sa fie imbogatit cu arome botanice / pe baza de plante, condimente, flori sau fructe sau adesea o combinatie. Este consumat cel mai frecvent amestecat cu apa tonica. Ginul este adesea folosit ca element de baza pentru a produce lichioruri pe baza de gin aromatizate, cum ar fi, de exemplu, ginul Sloe, finalizat prin adaugarea de fructe, arome si zahar.

Pentru productia de gin se implementeaza mai multe tehnici diferite pentru producerea acestei bauturi, care au evoluat inca de la originile sale. Aceasta evolutie reflecta modernizarea continua a tehnicilor de distilare si aromatizare. Ca urmare a acestei evolutii, ginul poate fi diferentiat pe scara larga in trei stiluri de baza.

Ginul distilat in ghiveci reprezinta cel mai timpuriu stil de gin si este obtinut in mod traditional prin ghiveci distiland cereale fermentate (vin de malt) din orz sau alte boabe, apoi redistilandu-le cu arome botanice pentru a extrage compusii aromatici. O dubla de gin poate fi produsa prin redistilarea din nou a primei “maini”de gin cu mai multe arome botanice. Datorita utilizarii cazanelor de alama, continutul de alcool al distilatului este relativ scazut; in jur de 68% ABV pentru o singura serie de gin distilata sau 76% ABV pentru o dubla gin. Acest tip de gin este adesea imbatranit in rezervoare sau butoaie din lemn si pastreaza o aroma mai grea, patrunzatoare, care ii confera o asemanare marcata cu whisky-ul. Korenwijn (vin de cereale) si stilul oude (vechi) al ginului de la Geneva sau ginul Holland reprezinta ginurile cele mai proeminente din aceasta clasa.

Ginul distilat pe coloana a evoluat in urma inventiei Coffey still si este produs prin prima distilare a bauturilor alcoolice neutre de inalta concentratie (de exemplu, 96% ABV) dintr-o bezea fermentata sau o spalare folosind un refluxing, cum ar fi o coloana nemiscata. Baza fermentabila pentru acesta poate fi derivata din cereale, sfecla de zahar, struguri, cartofi, trestie de zahar, zahar simplu sau orice alt material de origine agricola.

Alcoolul extrem de concentrat este apoi redistilat cu fructe de ienupar si alte botanice intr-un ghiveci. Cel mai adesea, plantele sunt suspendate intr-un „cos de gin” pozitionat intr-un cazan, ceea ce permite vaporilor alcoolici fierbinti sa extraga componente aromatizante din incarcarea botanica.

Aceasta metoda produce un gin mai usor in aroma decat metoda mai veche a cazanului si rezulta fie gin distilat, fie Dry Gim de Londra, depinzand in mare masura de modul in care alcoolul este terminat.

Ginul compus este obisnuit prin aromatizarea bauturilor neutre cu esente, alte aromatizante naturale sau ingrediente botanice naturale lasate sa se infuzeze in alcool neutru fara redistilare.

Cei care stiu ca prefera ginul in favoarea oricarei alte bauturi alcoolice, pot achizitiona de la 24drinks.ro cele mai sofisticate amestecuri de gin de la branduri renumite.

Craft Gin Ki No Bi Kyoto este probabil unul din cele mai apreciate nume din lumea ginului de natura exotica, deoarece brand-ul este japonez, iar aroma bauturii ofera senzatii noi.

KI NO BI care inseamana “Frumusetea anotimpurilor” este inspirat din traditia japoneza si este distilat, amestecat si imbuteliat la Kyoto. Ginul este realizat intr-un stil uscat de renume, dar cu un accent japonez distinct. KI NO BI Kyoto Dry Gin este creat cu ierburi si arome botanice japoneze, cum ar fi yuzu galben din nordul Prefecturii Kyoto, chipsuri de lemn hinoki (chiparoase japoneze), bambus, ceai de gyokuro din regiunea Uji si fructe de padure verde sanshō (boabe de piper japonez). Imbuteliat la 45,7% , KI NO BI foloseste o baza de alcool de orez si apa fara egal, provenita din faimosul district Fwingimi.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags:

Adauga un comentariu