Cele mai accesate pagini web din Romania

joi, august 6, 2015 14:53
Posted in category IT

InternetApreciat de unii, criticat de alții, Alexa – Top Sites in Romania oferă topul site-urilor din România, în funcție de numărul de accesări. Haideti să vedem ce noutăți au mai apărut în ultimele luni.

Primele două locuri sunt aceleași în ultimii câțiva ani

Cel mai accesat site din România (sau pagină web, daca vreți) este pagina motorului de căutare Google în limba română (https://www.google.ro/). Urmat de Facebook (https://facebook.com/), care este pe locul 2 nu numai în România, ci și în clasamentul general (al site-urile de pe Terra) sau în clasamentul site-urilor din SUA. O primă modificare are loc în privința locului 3. Pe locul 3 a urcat YouTube-ul, în locul motorului de căutare Google în limba engleză (google.com) care a trecut de pe 3 pe 4. Pe 5 este yahoo.com, aflat pe 5 în ultimii ani.

Categoria „cel mai”

Cel mai accesat site de anunțuri din România este olx.ro (aflat pe locul 6), cel mai accesat magazin online din România este deja arhicunoscutul emag.ro (pe locul 7), urmat de amazon.com (pe locul 13), cel mai accesat site cu informatii utile din toate domeniile este wikipedia.org (ce are și interfață în limba română, pe locul 8), cel mai accesat site al unei comunități private din România este filelist.ro (aflat pe locul 9), iar cel mai accesat site de presă din România este adevarul.ro (aflat pe locul 10), urmat de gandul.info (pe locul 11) și de stirileprotv.ro (aflat pe locul 15), cel mai accesat site cu informații despre filme, și nu numai, este imdb.com (aflat pe locul 12), urmat de cinemagia.ro (pe locul 64).

Cel mai accesat blog din Romania

Conform Alexa – Top Sites in Romania, cel mai accesat blog din România este zoso.ro (aflat pe locul 102), urmat de arhiblog.ro (locul 182), iar apoi urmează nwradu.ro locul 274.

Românii, mari amatori de filme erotice

Curiozitatea m-a determinat să caut, în topul celor 500 de site-uri cu cele mai multe accesari din România, site-urile erotice. Nu, nu sunt chiar pe prima pagina a clasamentului (în primele 25 de site-uri), dar dacă ajungem pe pagina 2 încep să apară. Și nu sunt deloc puține. Avem așa: pe locul 34 (foarte sus adică) pornhub.com (nu știu daca fac bine, dar am pus și link-ul; 18+), apoi, imediat în apropiere, pe locul 37 avem xvideos.com, urmat pe locul 43 de xhamster.com și, ultimul de pe pagina 2, bongacams.com. Și avem 4 site-uri erotice doar pe pagina 2, adică în primele 50 de site-uri ca număr de accesări din România. Dacă trecem la pagina 3 a clasamentului, avem redtube.com (pe locul 56), urmat de xnxx.com (pe locul 60). Pe pagina 4 este tubecup.com (pe locul 93), pe pagina 5 nu sunt site-uri erotice, nici pe pagina 6, dar, pe pagina 7, apare youporn.com, pe paginile 8 și 9 nu sunt, apoi este tube8.com pe pagina 10. Cu alte cuvinte, în primele 250 de site-uri din România sunt nu mai puțin de 9 site-uri erotice. Ar mai fi livejasmin.com pe pagina 12 (locul 285 in Romania), upornia.com pe pagina 14, ixxx.com pe pagina 17, youjizz.com. Dacă nu mi-a scăpat niciun site, acestea sunt cele mai accesate site-uri erotice din România.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Cele mai accesate pagini web din Romania”

 1. Servicii gratuite de hosting | A șaptea dimensiune says:

  august 30th, 2015 at 11:32

  […] Cele mai accesate pagini web din Romania […]

 2. Cateva trucuri folosibile pe Internet si nu numai | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 12th, 2015 at 12:19

  […] Cele mai accesate pagini web din Romania […]

 3. Decât 5 soţii ca mafiotul Tăriceanu, mai bine un video-chat erotic sănătos | A șaptea dimensiune says:

  iunie 10th, 2019 at 21:32

  […] Cele mai accesate pagini web din Romania […]

Adauga un comentariu