Cosmetice naturale

marți, septembrie 12, 2017 12:30
Posted in category Diverse

Dintotdeauna orice progres tehnologic aduce cu sine şi oarece dezavantaje. Dincolo de binefacerile şi comodităţile lumii de astăzi, rămâne adevărul conform căruia produsele folosite zilnic sau mai rar, dar regulat, au o doză mare de substanţe care nu fac deloc bine organismului nostru. Pentru a evita astfel de neajunsuri putem apela, de exemplu, la cosmetice bio de la Bio Alchimia. Produsele se pot comanda pe site, iar dacă aveţi alte nelămuriri, puteţi lua legătura cu cei care sunt gata să răspundă la orice întrebare şi să furnizeze orice informaţie de care aveţi nevoie. Iată şi datele de contact: Bio Alchimia, Corso Garibaldi 101, 06123 Perugia (PG) Italia, P.IVA 03551090545.

Produsele merită comandate, fie şi numai pentru faptul că sunt bio de cea mai bună calitate. Bun, s-ar putea să spună cineva că asta-i doar reclama, şi, precum în orice reclamă, adevărul este un pic altul. Nimic mai fals în astfel de (pre)judecăţi, dragii mei. Am comandat câteva produse de pe site şi vă pot spune, cu siguranţa celui care a probat respectivele produse, că ele merită cumpărate.

Şi ca să nu spuneţi că fac doar teorie pură, haideţi să ajungem la ceva concret. Iarna trecută, în care am fost nevoit să merg ceva mai mult prin frig, am constat că săpunul pe care-l foloseam până atunci nu-mi proteja deloc mâinile la frig, uneori chiar la ger, şi drept urmare pielea de pe mâinii era “crăpată”, rezultatul fiind acea senzaţie suficient de neplăcută, mai ales când te spălai din nou pe mâini după ieşitul în frig. Ei bine, după ce am comandat săpunuri bio, pe site-ul amintit ceva mai la deal, problemele mele cu mâinile ţinute în ger, fără mănuşi, au cam dispărut. Puteam să stau cu ele fără probleme în frig, să le curăţ de murdărie cu săpunul bio şi pielea de pe mâini era la fel de vie şi sănătoasă ca în timpul verii. Aşa încât, nu este chiar o lozincă faptul că produsele bio – vorbim de cele cu adevărat bio, nu de cele contrafăcute, la care doar eticheta este bio – protejează organismul nostru, de o fragilitate inimaginabilă, uneori, de neplăcerile provocate de situaţiile mai dificile în care ajungem uneori.

Puteţi alege dintr-o gamă diversă de produse, toate fabricate în Italia, de către cei mai renumiţi producători de acolo. Toate produsele disponibile pe site nu conţin ingrediente chimice sau sintetice, ele având în compoziţie uleiuri biologice de înaltă calitate şi materii prime vegetale, acestea din urmă provenind din agricultura controlată biologic. Dacă vrei să ai un stil de viaţă sănătos, iubeşti natura şi mediul înconjurător, îţi doreşti un shopping online plăcut şi uşor, în care să nu stai al cozi sau să cari pungi grele de cumpărături, poţi alege să comanzi online produse bio care îţi răsfaţă şi îţi îngrijesc delicat corpul. Mai mult decât atât, poţi alege modalitatea de plată, produsele au un raport calitate-preţ foarte avantajos, iar la comenzi peste 150 de lei transportul este gratuit. În cazul în care un produs lipseşte momentan din stoc, veţi fi informaţi pe mail despre termenul de livrare.

Dacă vrem să arătăm bine şi să asigurăm o cât mai bună protecţie organismului, produsele bio sunt alegerea cea mai inspirată. Şi au fost de-a lungul timpului cel mai bun remediu pentru problemele de frumuseţe şi nu numai. De altfel, încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au găsit în produsele din natură o mulţime de beneficii pentru organism. Femeile primelor civilizaţii, dar şi bărbaţii, foloseau aceste remedii naturale a-şi asigura mult dorita frumuseţe, spre care tind toate produsele cosmetice de astăzi. Doar că atunci, când se foloseau doar produse bio, nu apăreau efectele negative ale unor cosmetice industriale din zilele noastre. Oamenii din vechime, forţaţi de împrejurări, evident, cunoaşteau bine tainele naturii, alegeau exact produsele potrivite, acestea la rândul lor fiind dozate în cantităţi optime, numai bune de a fi folosite în acele vremuri. Astăzi, odată cu progresul tehnologic, nu facem decât să alegem ceea ce credem că este mai benefic pentru organism, iar în alegerile noastre sunt influenţate de foarte mulţi factori, unii dintre ei ducându-ne la alegeri greşite.

Dincolo de toate reclamele cu care suntem asaltaţi zilnic, dincolo de agresiunea imaginilor de peste tot, care ne îndeamnă să cumpărăm un produs sau altul, rămâne adevărul clar că produsele bio sunt cele mai prietenoase şi mai puţin nocive pentru organismul uman.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Adauga un comentariu