Costume populare la un pret foarte bun

miercuri, decembrie 27, 2017 11:09
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniFrumuseţea este cadoul oferit de Natură muritorilor. A fi frumoasă, cum este cazul meu (amănunte ceva mai la vale), prezintă numeroase avantaje, dar şi câteva neajunsuri minore. Printre avantaje este şi faptul, deloc de neglijat, că te poţi îmbrăca în orice ţinută, iar frumuseţea rămâne constantă (pentru cei care au chiulit la orele de matematică, fizică, chimie, biologie, înseamnă păstrarea frumuseţii, indiferent de costumaţie). Aşa încât, într-o zi, mi-am zis să încerc ceva nou, cum ar fi nişte costume populare la un pret foarte bun. Nu, n-am făcut-o neapărat din patriotism, deşi nu-mi displace ideea, ci numai înţelesul pe care-l dau unii noţiunii de “patriot”, devenită la mulţi “patrihoţ”, ci deoarece voiam să încerc ceva nou, sătulă fiind de zecile de ţinute “la modă” care-mi făceau zilele ceva mai suportabile, uneori.

Aşa încât am început să caut pe net un loc în care aş fi putut comanda aşa ceva. Cum pagina de pornire a browser-ului meu se deschide exact la pagina de Facebook (mulţumesc Mark Zuckerberg pentru ideea genială pusă în aplicare în 4 februarie 2004, pe când eram eu foarte mică, iar tu foarte dornic de a fi celebru şi bogat), am zis să dau o căutare pe Facebook. Aşa am descoperit pagina de Facebook Devverse.ro, acolo unde diverse modele, extrem de atrăgătoare pentru bărbaţi, dar şi pentru unele fete, dar să nu intrăm în amănunte, prezentau tot felul de ţinute, care mai de care mai tentante.

Dar, cum spuneam, garderoba mea fiind plină, am zis să încerc ceva nou. Aşa am ajuns la costumele tradiţionale româneşti, la care, pentru a le comanda, spre stupoarea mea, nu trebuia să adu o căruţă de bani, cum făceam până atunci cu hainele de firmă. Ba mai mult, arătau la fel de bine ca orice ţinută de firmă, plus că, în acest fel, aş fi arătat că-mi pasă de străbunii mei, cei care, în vremuri mai îndepărtate, purtau duminica sau cu alte ocazii, doar “haine de firmă” populare, c-aşa era obiceiul pe atunci. Şi era bine, nu riscai, în acele vremuri, să dai nas în nas cu tot soiul de piţipoance analfabete, care se cred buricul pământului, şi nici să fii acostată de tot soiul de cocalari, cu doi neuroni la purtător şi mult gel de păr pe cap, păr sub care se ascunde o mare goliciune intelectuală. Bun, acum să nu idealizăm prea tare nici acele vremuri, deoarece existau şi atunci băieţi şi băieţi, unii mai bădărani, alţii mai poeţi, c-aşa-i universul masculin alcătuit, dintr-o diversitate de specii, subspecii şi personalităţi ratate, dintre care musai să-ţi alegi prinţul, rămânând doar o singură problemă: cum îţi dai seama care-i alesul şi nu greşeşti alegerea.

De ce spun asta? O prietenă de-a mea, cam naivă de felul ei, a crezut în povestea aia pentru fraieri şi seriale lacrimogene, telenovele parcă le spune, cu dragoste la prima vedere şi alte alea. Numai că, după dragoste la prima vedere şi sex la a treia vedere, s-a văzut clar viitorul sumbru, departe de finalul filmelor romantice, în care tipa rămâne cu cele câteva întâlniri şi suferinţa despărţiri, iar tipul cu nouă cucerire în CV-ul de Don Juan, doar de-asta s-au despărţit, orice Don Juan autentic merge la alta, altfel ce fel de cuceritor ai fi, dacă te mulţumeşti cu statutul de familist, în care lupţi lună de lună cu facturile la întreţinere, mofturile copiilor, toanele soţiei, imbecilitatea programelor TV, gropile de pe şoselele patriei şi serviciile submediocre din această ţară.

Dar să revin la mine, cea mai frumoasă membră a familiei. După ce am comandat ţinuta populară, de fapt ţinutele (am comandat două, să nu plictisesc “admiratorii” cu aceeaşi ţinută, purtată la ocazii speciale), am remarcat, privind în oglindă şi în ochii unora, cărora le se scurgeau, cum se spune, ochii după mine, o altă faţă a frumuseţii mele, una nouă, pe care n-aş fi descoperit-o niciodată, dacă nu aş fi comandat costume populare la un pret foarte bun.

A, m-am luat cu vorba şi eram să uit. Dacă cumva sunteţi tentate sau tentaţi (da, există şi costume populare pentru băieţi ce pot fi comandate) să încercaţi nişte costume populare la un preţ foarte bun (adică mic pentru băieţi şi jenant de mic pentru fete), iată datele de contact ale magazinului descoperit de mine.

Str Crinului Nr.7, Sebes, Alba, Romania
Telefon: 0736 619190 / 0762 833093
E-mail: office@devverse.ro

După ce comandaţi, să-mi spuneţi şi mie cum s-a schimbat în bine viaţa voastră.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Adauga un comentariu