covera.ro, mașini, unelte, semințe pentru grădina și casa ta

vineri, octombrie 17, 2014 18:55
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniÎn acest material, vorbim de un magazin online unde găsim mașini, unelte, semințe, plus alte produse de strictă necesitate pentru casa și grădina noastră. De exemplu, poate vă interesează o scara de aluminiu, la cel mai bun raport calitate/pret. Puteți alege dintre modelele disponibile pe site, de exemplu, scara de aluminiu cu două tronsoane Eurostil, prezentată și în imaginea de mai jos. Scara are 6,4 kg, aproximativ 2 m înălțime, iar cu segmentele active ajunge la înălțimea de 314 cm.

Cei interesați de furtun pentru gradina vor gasi pe site produse de calitate ce merita comandate. De exemplu, furtunul HI-FLAT HD 32 R50, ML, FITT SPA Italia este un PVC furtun flat pentru trecerea lichidelor cu presiune de lucru de până la 8 bar. Potrivit în agricultură pentru scopuri speciale. Foarte flexibil si rezistent.

Sau poate sunteți în căutare de scari metalice, de diferite dimensiuni. In acest caz, puteți comanda, de exemplu, scara de aluminiu cu un tronson, ce suportă o sarcină de 120 kg, are greutatea de 5 kg și 6 trepte.

Pe site găsim multe alte produse, cum ar fi, de exemplu, butașii de trandafiri theahibrid Mr. Lincoln. Este un produs pe care, datorita ambalajului special din hartie, il puteti planta direct, rapid și fara sa va murdariti. Este un soi de trandafir nepretentios, usor de intretinut. Datorita culorii sale deosebite, gradina va capata un aspect superb. Avand tulpina inalta este perfect pentru a fi taiat si pus in vaza unde va rezista cateva zile bune. Pentru alte produse și alte detalii, intrați pe site.

Dragii moșului, ori de câte ori aveți nevoie de produse de calitate pentru gradina sau casa voastră, apelați la site-ul recomandat în acest material.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu

evomag.ro%20