covera.ro, motocositoare, motosape si motocultoare pentru tine

sâmbătă, februarie 28, 2015 16:23
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniSe apropie primăvăra și s-ar putea să avem nevoie de ele. Vorbim în acest material despre mașini și unelte pentru grădinile sau fermele noastre. Iar aceste produse pot fi comandate online, ceea ce înseamnă economie de timp și de bani. De exemplu, daca sunteți interesați de motocositoare, urmați lagătura anterioară. Puteți vedea și alege dintre zecile de modele de motocoase cea pe care o doriți. Iar alegerea se poate face în funcție de producător, capacitate cilindrică, putere sau preț. Puteți opta, de exemplu, pentru Motocoasa de umar Ruris DAC 310, 2.5 CP, pe care o puteți vedea și în imaginea de mai jos. Este utila in defrisari de dimensiuni mici si grosimi reduse ale plantelor, hatisuri, ierburi cu fibra. Are o autonomie de lucru de două ore. Este ușor de manevrat datorita greutatii reduse si a sistemului Ruris Rapid cu chinga pentru echilibrarea greutatii. Foarte utila pentru zone inguste, stramte datorita formei ergonomice a manerelor. Are masa de 8,5 kg, puterea fiind de 2,5 CP, iar alimentarea se face cu benzina făra plumb. Pornirea este manuală, nivelul de zgomot fiind de 49dB. Alte amănunte găsiți pe site.

Iar dacă sunteți interesati de motosape si motocultoare, accesați link-ul anterior. Puteți alege, de exemplu, Motosapa Ruris Sprint 650 L, pe care o puteți vedea în a doua imagine de mai jos. Este un motocultor profesional cu un motor puternic Locin de 6.5 CP. Foarte usor de manevrat avand ghidonul reglabil. Produsul este recomandat pentru solurile grele, care necesita o atentie sporita, datorita duritatii lor si faptului ca sunt cele mai roditoare. Se alimentează cu benzină fără plumb , având un nivel de zgomot de 50 dB. Pentru alte detalii intrați pe site.

Covera.ro, dacă vrei mașini și unelte pentru gradina sau ferma ta.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu