Cum au sprjinit, în 1999, patrihoţii lui Vadim Tudor, şi nu numai, hoardele minereşti montate pe distrugerea României

vineri, septembrie 8, 2017 10:39
Posted in category Istorie

Vadim TudorLa această oră (era sfârşit de ianuarie 1999 – n.m.) avem suficiente date să putem afirma că “revolta populară” (mineriada din ianuarie 1999 – n.m.) a fost altoită cu o încercare de lovitură de stat a stângii. Această aşa-zisă stângă (PRM, PSM = Partidul Socialist al Muncii, înfiinţat de bolşevicul Ilie Verdeţ, fost prim-ministru în dictatura comunistă, doar de aceea au murit copiii Timişoarei ca, după 1989, să ajungă în Parlament tot soiul de activişti comunişti, aripă PDSR = PSD de astăzi, ciuma roşie care ucide democraţia şi statul de drept în România, plus viitorul acestei ţări, neinvestind nimic în dezvoltarea României, tot ce se produce este dat de pomană de către mafia PSD-istă unor lipitori şi dezaxaţi votanţi ai buchetului de trandafiri – n.m.) împleteşte în discursul său un ghiveci naţional-comunist al cărui substrat ideologic barbar este disconfortul democraţiei şi al cărui scop final este preluarea puterii cu orice mijloace şi indiferent de consecinţele asupra ţării.

Planul nu numai că s-a născut demult, dar, culmea, a mai şi fost făcut public la începutul anului 1998. Atunci, protejat de imunitate parlamentară şi psihiatrică, tribunul Vadim anunţa că “deoarece dictatura lui Emil Constantinescu şi a monstruoasei coaliţii ar deveni insuportabilă”, masele de oameni ai muncii se vor ridica la luptă. Atunci se va crea un ”nucleu de comandă, care va institui Starea de Urgenţă pe tot teritoriul Ţării. Comitetul Naţional Anticriză va fi format din membri ai PRM (Partidul România Mare, pentru cei tineri, format din foşti securişti şi nomenclaturişti bolşevici, avându-l ca lider pe numitul Corneliu Vadim Tudor, pupincuristul Elenei Ceauşescu şi cântăreţul Securităţii comuniste – n.m.), ai altor formaţiuni patriotice, ai Armatei, Poliţiei şi Sindicatelor” (România Mare, ianuarie 1998).

Conform unor surse din SNI (unul dintre cele mai noi, în 1999, servicii de informaţii din România), tactica şi strategia mineriadei din ianuarie 1999 au fost stabilite în Grecia: Miron Cozma a sărbătorit acolo prin muncă Anul Nou, în compania unui membru marcant, cu sarcini operative, din PRM.

Prin urmare, conform planului, aproape toate filialele PRM şi PSM din ţară, dar cu osebire cele din judeţele de pe traseul până la Bucureşti (cele mai active s-au vădit filialele-muscă de caca PRM Vâlcea, Gorj şi Dolj) au fost în stare de insurecţie şi de orice. Preşedintele filialei judeţene Hunedoara a PRM, Costel Avram, a împărţit minerilor combatanţi 1000 de conserve pentru burtă şi 400 de România Mare pentru alte nevoi. Dacă-l întrebi, Costel zice că s-a implicat în calitate de miner, nu de membru PRM. Costel este angajat ca miner doar ca să joace rugby la Ştiinţa Petroşani. Nu a văzut niciodată o mină. Rămâne un rugbyst politic.

Zvonuri sau manifeste cu conţinut specific “revoluţionar” (confirmate de chiar liderii sindicali locali) au fost împrăştiate prin curieri în mijlocul tuturor centrelor muncitoreşti cu probleme de muncă sau aflate în proces de privatizare şi restructurare. La Dacia Piteşti, revoluţionarul Popa Dorin (a se citi: escroc cu certificat) a lansat zvonul cum că marele concern Daewoo învârte uriaşe sume de bani pentru a-i înlătura pe cei de la Renault, a pune mâna pe fabrică, a o restructura şi fatalmente a da afară, în stilul eficienţei coreene, cel puţin jumătate dintre muncitori.

Alte zvonuri de natură izomorfă au fost lansate şi la Uzina de Autocamioane Braşov, Nitramonia Făgăraş şi la alte întreprinderi din Craiova (Combinatul Chimic, instigatori fiind oamenii “capitalistului” Arnăutu Eugen, vom vedea mai încolo al cărui arnăut este), Piteşti, Tg. Jiu, Vâlcea şi chiar Bucureşti (la IMGB).

Capii politici de la Bucureşti, implicaţi direct sau indirect (prin discursuri incendiare la televizor, TVR 1, Ora partidelor, de teapa marcantului Ioan Mircea Paşcu, fost securist implicat direct în legăturile cu Moscova din 1989), au fost: întreaga conducere a PRM în frunte cu ceva mai puţin liricul, ci mai degrabă, de această dată, fascistoidul grohăitor Vadim Tudor, care ante eventum ţinea permanent legătura cu Cozma prin celular, iar post eventum flutura prin sediu lista cu guvernul PRM până la nivel de prefecţi, coloneii de Securitate, dintre care unii parlamentari, Merce Ilie (fost colonel de Securitate), Neacşu Ilie, Marcu Tudor (fratele lui Vadim, fost colonel la Romtehnica), generalul de miliţie (r) Buzea (strateg prin intermediari al bătăliilor şi trădătorilor de la faţa locului, în timpul mineriadei din ianuarie 1999) plus generalul Tata Niţu (fost şef al Poliţiei Capitalei).

Şi ca să fie toată lumea mulţumită la nunta asta, am pescuit din nămol, dedicaţie pentru Ion Iliescu şi alţi “oameni serioşi”, şi un peştişor mic dar vioi, şi-anume primarul PDSR din Scoarţa, jud. Gorj, ce i-a însoţit şi îmbărbătat cu steagu-n mână pe mineri, urlând cât îl ţineau bojocii împotriva regimului burghezo-profesoresc al lui Emil Constantinescu. (“Academia Caţavencu”, nr. 374/1999)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “Cum au sprjinit, în 1999, patrihoţii lui Vadim Tudor, şi nu numai, hoardele minereşti montate pe distrugerea României”

 1. Cărticica şefului de trib | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 24th, 2018 at 19:09

  […] Cum au sprjinit, in 1999, patrihotii lui Vadim Tudor, si nu numai, hoardele mineresti montate pe dis… […]

 2. Alti complici si sustinatori ai mineriadei din 1999 | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 23rd, 2019 at 20:13

  […] Cum au sprjinit, in 1999, patrihotii lui Vadim Tudor, si nu numai, hoardele mineresti montate pe dis… […]

 3. România de după 1989 sub tirania Securităţii comuniste | A șaptea dimensiune says:

  februarie 2nd, 2019 at 8:31

  […] Cum au sprjinit, in 1999, patrihotii lui Vadim Tudor, si nu numai, hoardele mineresti montate pe dis… […]

 4. România guvernată de neocomunişti sau, mai corect, neocomuişti a fost tot timpul, după 1989, ţara VADIMunităţii | A șaptea dimensiune says:

  februarie 2nd, 2019 at 11:25

  […] Cum au sprjinit, in 1999, patrihotii lui Vadim Tudor, si nu numai, hoardele mineresti montate pe dis… […]

 5. Din nou despre genocidul din 14 – 15 iunie 1990, mineriada sângeroasă pusă la cale în laboratoarele KGB-ului | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 30th, 2019 at 19:50

  […] Cum au sprjinit, in 1999, patrihotii lui Vadim Tudor, si nu numai, hoardele mineresti montate pe dis… […]

 6. Cum luau tiganii Ion Iliescu si Adrian Nastase, in 1999, apararea minerilor care devastau Romania | A șaptea dimensiune says:

  mai 5th, 2019 at 9:33

  […] Cum au sprjinit, in 1999, patrihotii lui Vadim Tudor, si nu numai, hoardele mineresti montate pe dis… […]

 7. Personaje care au contribuit la ascensiunea PSD = ciuma roşie = mafia: astăzi, Corneliu Vadim Tudor | A șaptea dimensiune says:

  iulie 28th, 2019 at 11:23

  […] Cum au sprjinit, in 1999, patrihotii lui Vadim Tudor, si nu numai, hoardele mineresti montate pe dis… […]

 8. Ca în orice ţară coruptă, în România, după 1989, comisarii financiari au fost cei mai mari tâlhari | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 18th, 2019 at 8:14

  […] Cum au sprjinit, in 1999, patrihotii lui Vadim Tudor, si nu numai, hoardele mineresti montate pe dis… […]

Adauga un comentariu