Cum gasesti un apartament bun in Brasov?

luni, octombrie 9, 2017 15:11
Posted in category Diverse

Apartament BrasovTe-ai decis in sfarsit sa iti cumperi un loc al tau, un apartament spatios care sa iti ofere in sfarsit conditiile de care ai nevoie. Cu toate acestea, atunci cand pornesti in cautare iti dai seama cat este de dificil sa te orientezi dupa ceva cat mai potrivit nevoilor tale. Piata te intampina cu o sumedenie de variante si optiuni, iar tu trebuie sa o alegi pe cea mai potrivita pentru tine.

Ce anume poti face in situatia in care esti “atacat” cu oferte de apartamente din mai multe parti? Raspunsul este cat se poate de simplu. Iata ce te invata expertii Maurer Imobiliare, unul dintre cei mai apreciati dezvoltatori din Brasov, despre alegerea apartamentului.

 • Stabileste o locatie exacta!

  Asadar, inainte de a cauta apartamente 2 camere Brasov sau cu orice fel de compartimentare, gandeste-te la cartierul – zona in care vrei sa te stabilesti. Chiar daca ai sau nu familie si copii, trebuie sa te orientezi dupa un spatiu intr-o arie cat mai sigura, mai curata si igienizata, cu vecini exemplari, care stiu sa pastreze atat linistea publica, dar si curatenia.

  Cartierul Tractorul si Avantgarden3 sunt 2 astfel de locuri in care cu siguranta ai dori sa detii un apartament. Poti sa consulti oferta Maurer Imobiliare, care are la ora actuala 2 proiecte dezvoltate in aceste zone.
 • Hotaraste-te asupra unui buget!

  Trebuie sa cunosti suma in care este nevoie sa te incadrezi pentru a nu te indatora prea mult. Acest lucru este valabil atat in situatia in care planuiesti sa platesti cash, cat si daca optezi pentru programul Prima Casa sau orice alt program disponibil in acest sens.

  Desigur, ca sa poti aprecia corect costul unui apartament trebuie sa studiezi piata si sa te informezi in legatura cu acest aspect. Gasesti site-uri ce iti ofera statistici exacte cu privire la costul unui metru patrat util sau modul in care trebuie sa realizezi calcule.
 • Gandeste-te la tipul de apartament de care ai nevoie!

  Este de preferat sa stabilesti numarul de camere necesar, nu doar pentru prezent, ci si pentru anii viitori. Nu uita sa iei in calcul si sansele ca familia ta sa devina mai numeroasa pentru ca in acest caz vei avea nevoie de mai multe camere.

  Conditiile pe care vrei sa ti le asigure ceea ce in scurt timp iti doresti sa numesti acasa trebuie sa se ridice la nivelul asteptarilor tale. Ca sa ai garantia ca dispui de calitate si ca nu faci o investitie pe care sa o regreti mai tarziu, viziteaza apartamentul care iti place, verifica instalatiile termice si electrice, arunca o privire asupra celorlalte elemente ce alcatuiesc apartamentul, intereseaza-te in privinta izolatiei, a costurilor estimative de intretinere, etc.
 • Facilitatile ce ti se ofera odata cu apartamentul!

  Daca detii un automobil gandeste-te ca vei avea nevoie de un loc in care sa il tii. Dispui deci de loc de parcare atunci cand cumperi apartament intr-o anumita zona rezidentiala? In cazul in care nu ai automobil propriu, cat de usor se face accesul la statia de autobuz?

  O familie cu copii trebuie sa se intereseze in privinta distantei pe care cei mici o vor avea de parcurs pentru a ajunge la gradinita, respectiv scoala. De asemenea, li se ofera acestora un spatiu amenajat special pentru a se putea juca si recreea in siguranta?

  Gandeste-te si la cat de repede vei putea ajunge, in caz de nevoie, la o farmacie sau spital, ori cat de apropiata este banca la care ai cont, cat faci pana la centrele comerciale sau alte puncte de interes din oras.

Toate cele mai sus mentionate sunt aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand cauti apartamente 2 camere Brasov sau cu orice tip de compartimentare. Tine cont deci de acestea pentru a gasi cu usurinta ceea ce cauti.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Adauga un comentariu