Cum i-au macelarit comunistii pe crestinii din Romania

luni, august 17, 2015 11:33
Posted in category Dictatura comunistă

Nazism egal comunismPupincuriști bolșevici, scoateți limba din fundul lui Ceașcă și mai puneți mâna pe o carte de istorie

Sunt înscris în câteva grupuri pe Facebook care nu au nicio legătură cu neocomuniștii din PSD. Am și niște prieteni, nu foarte mulți, tot pe Facebook, ce nu pot fi bănuiți de simpatii PSD-iste. Și cu toate acestea atunci când vine vorba de Prea Târziu Împușcatul foarte puțini sunt cei care nu plâng după biciul tătucului. Dar vor să dispară PSD-ul (hăă, hăăăă, hăăăăăă). Ei nu înțeleg tocmai faptul că rădăcinile PSD-iste sunt în Partidul Comunist Român. Ei nu vor să înțeleagă faptul că votanții PSD-ului, în marea lor majoritate, bocesc de mama focului după cizmarul care le dădea pâine la cartelă, demola biserici și monumente istorice, demola sate, izola România etc. Vreți ca PSD-ul să nu fie mereu la butoane în România? Reduceți procentul nostalgicilor comuniști și veți avea o țară ca afară.

“Ce dacă Ceașcă a fost ateu?”

Într-un comentariu recent de pe Facebook, o doamnă cu democratia măcelărită în sufragerie (pot să-i spun “țoapă”?) îmi spunea ceva de genul “De ce spun că Ceausescu a fost ateu? Ce, ăștia de azi dacă sunt creștini nu fură, distrug etc.”. Sincer, mi se rupe că Ceașcă a fost ateu, mahomedan sau extraterestru. Dar edevărul este că a fost ateu, fiind un bolșevic. Ce poți să spui altceva. Legat de ăștia de azi, sunt creștini doar cu numele, în realitate nu au nicio treabă cu învățăturile biblice. Păi, de exemplu, Puie Monta s-ar mai fi dus la curve minore dacă era cu adevărat creștin? Ar mai minți cum respiră dacă ar fi cu trăirile biblice la zi?

“Eu nu cred în istorie”

Un alt cititor îmi scrie că nu crede în istorie (probabil crede în Sfânta Elena Ceaușescu). Îmi mai spune că locurile de muncă de azi sunt prost plătite (wau!). Dragă tinere, hai să-ți spun cum erau platite locurile de muncă în comunism. Bunica mea a lucrat 20 de ani la CAP (bunicul a fost pe front în al doilea război mondial, fiind ținut de rușii lui Ceașcă 7 ani într-un lagăr din Siberia, după ce a fost luat prizonier, dacă tot veni vorba de istorie). După cei 20 de ani de muncă la CAP avea “imensa” pensie de 70 de lei. Și ca să înțelegem ce însemna 70 de lei atunci, o franzelă, în anii ’80 ai secolului trecut, avea prețul de aproximativ 5 lei. Cu alte cuvinte, bunica mea putea cumpăra din acea pensie, în dictatura după care plâng pupincuriștii bolșevici, 14 franzele. Asta însemna că trebuia să mănânce jumătate de pâine pe zi, timp de o lună, și nimic altceva, pentru a putea trăi “foarte bine”, după cum afirmați voi, jeguri ce plângeți după comunism.

Cum i-au măcelărit comuniștii pe creștinii din România

Comuniștii, după care plâng unii, au făcut “numai bine”. De exemplu, au ucis sau au aruncat în temnițe preoți și credincioși pentru vina de a fi creștini, au închis sau au dărâmat biserici, au făcut presiuni asupra clerului, au infiltrat securiști în rândul clerului pentru a-i putea supraveghea, au dus o continuă propagandă ateistă, în școli și nu numai, urmărind îndepărtarea românilor de Biserică etc. Dar, nu-i așa, ce contează niște sute de preoți morți, greco-catolici, ortodocși etc. Ne doare pe noi, pupincuriștii lui Ceașcă, la bască. Dacă au fost fraieri și s-au opus comunismului, adică nu s-au închinat sfântului Stalin sau sfântului Ceaușescu! Noi azi (adică ei), în cumplita dictatură a Occidentului decadent, avem curajul să lăudăm comunismul în fiecare secundă. Suntem eroi, nu alta. Curajul celor din temnițele comuniste este nimic în comparație cu ce facem noi azi pe Facebook, urmăriți de masonerie, corporații, marțieni etc. Doamne, o asemenea țară de rahat, plină de idioți care oricând te-ar deporta în Siberia, chiar nu merită nimic. Și au exact ce merită: un PSD mafiot și un Puie Monta de căcat.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Cum i-au macelarit comunistii pe crestinii din Romania”

  1. Biserica Ortodoxa din Basarabia exterminata de catre sovietici | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 1st, 2016 at 10:58

    […] Cum i-au macelarit comunistii pe crestinii din Romania […]

Adauga un comentariu