Cum sa dai cel mai tare party cu https://www.petreceristilate.ro

marți, octombrie 29, 2019 20:35
Posted in category Diverse

BaloaneDaca esti in cautare de accesorii pentru o petrecere a burlacitelor de neuitat, intra pe https://www.petreceristilate.ro, site-ul de unde poti sa iti alegi elemente decorative care sa condimenteze petrecerea. Petrecerea burlacitelor este printre ultimele prilejuri de distractie maxima, pentru o viitoare mireasa alaturi de prietenele sale.

In timpurile de astazi petrecerea burlacitelor a devenit din ce in ce mai des intalnita si pe meleagurile patriei noastre. La origine este un obicei preluat de la americani si are ca principal obiectiv serbarea ultimului moment de libertate al viitoarei mirese. Adesea, organizatorii acestei petreceri sunt domnisoarele de onoare, dar exista si cazuri in care viitoarele mirese si-o planifica singure, dorind sa se asigure ca va fi exact pe stilul si viziunea acestora. Aceste petreceri ale burlacitelor pot varia de la o extrema la cealalta, unele fiind ceva mai linistite si relaxate sau de-a dreptul explozive.

Cel mai important aspect de care trebuie tinut cont este ca petrecerea sa se plieze pe dorintele miresei si sa se potriveasca personalitatii ei. Un mod eficient de comunicare cu toti participantii la petrecere si care a prins avant in ultimii ani, este reprezentat de un grup creat pe retelele de socializare. Astfel toti invitatii vor fi la curent cu ultimele noutati si potentiale schimbari de ultim moment. Momentul exact trebuie sa fie bine ales in asa fel incat sa nu se suprapuna cu alte evenimente, perioadele dinaintea nuntii putand fi foarte incarcate. Ca o regula nescrisa, este bine ca petrecerea sa aiba loc cu aproximativ o saptamana sau doua inainte de marele eveniment.

Daca va intrebati unde ar putea avea loc aceasta petrecere, vom vorbi in cele ce urmeaza despre cateva locatii des alese pentru a petrece astfel de momente. In Romania cea mai populara alegere pentru petrecerea burlacitelor este mersul in club. Pentru ca totul sa fie mai haios, se poate opta sa se poarte o vestimentatie inedita: tircouri cu mesaje inedite, voal de mireasa, diferite accesorii amuzante etc. Uneori si vizitarea mai multor cluburi la rand poate fi o idee buna pentru a putea astfel savura atmosfera specifica fiecaruia.

Un alt mod inedit de a petrece este prin organizarea unei excursii la munte sau la mare. Alegerea trebuie luata tinand seama mai ales de preferintele miresei, daca se planuieste ca aceasta excursie sa fie o surpriza. Desigur, sunt mai multi factori care contribuie la luarea acestei decizii, cum ar fi anotimpul in care are loc marele eveniment sau posibilitatea tuturor celor invitati pentru a se deplasa in locul ales. Este de la sine inteles faptul ca, acest mod inedit de a organiza petrecerea burlacitelor, nu are granite! La propriu.

In cazul in care viitoarea mireasa nu este adepta cluburilor sau a petrecerilor prea extravagante, se poate opta pentru un cadru mai relaxat, cum ar fi o petrecere in gradina sau intr-un loc linistit din apropiere. Se poate crea un decor handmade, decoratiuni cu lumanari, mesaje inspirationale, fasii de tul prinse de copaci si coronite de flori pentru toti invitatii. Nu uitati sa angajati un fotograf profesionist, pentru a imortaliza momentul prin realizarea unor fotografii de calitate pe care sa le admirati cu drag peste ceva timp. Daca stresul dinaintea nuntii pare sa fie unul foarte mare, se poate alege varianta de a merge la un SPA, pentru ca mireasa sa se poata relaxa alaturi de cele mai bune prietene ale sale.

Daca toate cele mentionate anterior vi se par ca necesita prea mult efort, exista si o metoda mai comoda de a organiza aceasta petrecere. Aceasta poate avea loc chiar la una dintre prietenele miresei. Aceasta varianta imbina utilul cu placutul si poate fi luata in calcul nu numai datorita usurintei organizarii, dar si pentru ca se creeaza o atmosfera foarte degajata si relaxata intr-un mediu cunoscut. Puteti organiza o petrecere in pijama cu filme romantice, mancare tip fast food si melodii bine alese anterior. Distractia va fi inedita si garantata.

Vom vorbi in cele ce urmeaza si despre bugetul ce trebuie alocat unei astfel de distractii. Persoana care se ocupa de organizarea petrecerii, trebuie sa poata oferi celorlalte participante un cost estimativ inca de la inceput. Este important ca bugetul stabilit sa fie cunoscut de toata lumea si deciziile sa fie luate impreuna, cu acordul tuturor celor implicati. Nu trebuie uitat faptul ca in seara petrecerii, se obisnuieste ca invitatele sa ii faca cadou miresei, ceva simbolic care sa ii reaminteasca de acest eveniment pe viitor. Cadoruile pot fi cumparate atat separat cat si impreuna si trebuie avut in vedere ce credeti ca si-ar dori mireasa.

Ca si evenimentul ce o succeda, petrecerea burlacitelor are loc doar o singura data in viata si tocmai de aceea este necesara o planificare bine pusa la punct, dar fara a neglija complet elementul de spontaneitate. Este foarte important sa folositi ca repere sugestiile din acest articol, dar si mai important este sa le adaptati in functie de situatia si gusturile miresei in cauza, pentru ca petrecerea sa fie un real succes.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu