Cum se poate muta mobilierul dintr-un loc in altul

marți, octombrie 25, 2016 16:35
Posted in category Diverse

Mutari mobilierAm un prieten în București care, în urmă cu niște ani, a trebuit să-și mute sediul firmei într-un alt loc, ceva mai central. Pe atunci, nu existau firme specializate în mutari mobilier in Bucuresti, așa încât a apelat și el la tot felul de prieteni și cunoștințe, persoane dispuse să-l ajute. Dacă obiectele de mai mici dimensiuni nu prea i-au creat mari probleme, atunci când s-a ajuns la mutari mobile au început problemele mari și dificile.

Întâi de toate, prietenul meu și ajutoarele sale conjuncturale nu aveau experiența necesară în mutări de mobilier, mai ales că părțile componente ale mobilierului trebuia luate într-o anumită ordine, manevrate cu mare atenție, plimbate cu grijă pe scări înguste și spații strâmte. Erau încercate tot felul de variante, fiecare dintre cei prezenți avea un alt mod de a înțelege mutarea, existau certuri și păreri divergente, toată lumea prezentă voia să ajute, numai că fiecare o făcea cum îl tăia capul.

În acest context, prietenul meu era disperat. Cum mutarea trebuia făcută într-o singură zi, credea că n-o va scoate la capăt, cu tot ajutorul celor apropiați. Și azi își amintește cu groază de acea zi în care a fost un adevărat chin pentru el mutatul într-o altă locație. Ar fi dat oricât să existe o firmă specializată în mutari mobilier in Bucuresti, firmă la care să apeleze și care să-l scoată din dificultatea momentului. Pe atunci, astfel de firme nu existau.

Din fericire, astăzi, în cazul unor mutari mobile, avem la cine apela. Firma Star Move este o firmă de elită atunci când vine vorba despre domeniul mutărilor de mobilă. Are sediul în București și este gândită și manageriată de oameni cu abilități clare în procesul dezmembrării mobilierului, al reansamblării acestuia, al depozitării în condiții sigure și confortabile, al transportului în condiții de siguranță deplină.

Firma se poate apela foarte simplu, la numărul de telefon disponibil pe site, și este bine s-o faceți ceva mai din vreme pentru a putea fi programați cât mai repede posibil. Cât n-ar fi dat prietenul meu să existe Star Move, atunci când a trebuit să-și mute sediul firmei.

S-ar putea să vă întrebați dacă puteți beneficia de serviciile firmei, în afara Bucureștiului fiind. Răspunsul este afirmativ. Puteți apela cu încredere la Star Move și dacă sunteți din afara Bucureștiului și chiar din afara țării. Specialiștii firmei au, cu siguranță, soluții pentru mutări de mobilier și în alte locuri din țară sau străinătatea.

A te muta undeva cu locuința, sediul firmei sau situații de acest fel nu-i cel mai comod lucru din lume. Este chiar un moment dificil, în care toate sunt împrăștiate, nu știi de unde să începi și unde să termini. Tocmai de aceea, specialiștii în mutari mobilier in Bucuresti sau mutari mobile sunt cea mai bună opțiune, din toate punctele de vedere. Mutatul este o corvoadă dacă nu știi prea multe despre mobile și mobilier. Și chiar dacă ai niște informații în acest domeniu, s-ar putea să nu ai dotarea necesară pentru astfel de operațiuni, suficient de complexe pentru noi, oamenii obișnuiți.

Star Move este alegerea inspirată în domeniul mutărilor de mbile și mobilier.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu