Curatarea eficienta a canapelelor si a fotoliilor

miercuri, aprilie 5, 2017 16:06
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniAproape din nicio locuinta nu lipseste o canapea sau un fotoliu. Aceste piese de mobilier sunt foarte utile si cautate pentru a decora o sufragerie sau living. Dar indiferent daca acestea sunt tapitate cu material textil, piele sau stofa, trebuiesc curatate periodic pentru a-si pastra aspectul impecabil. Este foarte dificil sa incercati sa curatati singuri canapeaua din stofa sau piele, deoarece prin mijloace simple nu veti reusi niciodata sa obtineti aceleasi rezultate ca niste profesionisti. In plus, datorita umezelii provocate de curatarea sau spalarea canapelei sau a fotoliilor riscati sa afectati mobilierul si sa apara chiar si miros de mucegai. Daca doriti o spalare canapele ca la carte, cel mai bine este sa va adresati unei firme specializate in acest tip de servicii.

Profesionistii in curatenie au aparatura moderna si substante de curatat speciale, cu ajutorul carora vor reda canapelelor aspectul initial si in plus vor distruge si toate bacteriile, acarienii sau microbii care se gasesc in orice tip de mobilier tapitat si folosit zilnic de catre diverse persoane. Cel mai des, expertii in servicii de curatenie profesionala, care s-au specializat si in curatarea mobilierului tapisat cu material textil, folosesc un aparat special, denumit tun de injectie, ce este special conceput pentru acest tip de curatenie. Acesta functioneaza printr-un sistem de injectare a substantelor pentru curatare si a apei, care asigura o curatire in profunzime a materialelor. Dupa aceasta operatiune se efectueaza extragerea imediata a acestora, cu ajutorul unui aspirator special, astfel incat umezeala sa nu poata patrunde in profunzimea mobilierului. Folosind acesta tehnologie si aparatura pentru a curata mobilierul tapisat aveti siguranta ca nu se va strica aspectul canapelei sau al fotoliilor, dar in acelasi timp vor fi indepartate si petele sau urmele de murdarie si uzura. In plus, mobilierul va fi curatat in profunzime, distrugandu-se orice tip de bacterii sau microbi. Mobila dumneavoastra va arata iarasi ca noua si in plus va capata un parfum foarte placut, ce va persista timp indelungat.

Daca vreti sa va bucurati cu adevarat de calitatea unor servicii de curatenie efectuate de catre profesionisti trebuie sa vizitati platforma weclean.ro, la care sunt afiliate 97 de firme ce ofera toate serviciile posibile de curatenie profesionala.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Adauga un comentariu