Curse autocar Romania – Anglia la David Trans

duminică, martie 19, 2017 13:39
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniAi calatorit vreodata in Anglia? Daca da, probabil ai ales un mijloc de transport potrivit pentru tine. Daca ti-ai permis financiar, probabil ai mers cu avionul. Asta in cazul in care nu ai frica de zbor. Daca ai avut posibilitatea, ai mers cu masina personala sau cu o gasca de prieteni. Este insa foarte probabil sa fi ales o varianta foarte comuna, si anume o cursa de autocar. O multime de romani ajung in Anglia cu ajutorul unor curse autocar Romania – Anglia. Multi prefera aceasta varianta deoarece o considera mai simpla, pentru ca nu trebuie decat sa sune pentru o rezervare. Apoi, multi aleg sa calatoreasca prin intermediul unor curse autocar Romania – Anglia deoarece le convine mai mult din punct de vedere financiar. Biletele de autocar sunt in marea majoritate a cazurilor mult mai ieftine decat cele de avion. Apoi sunt persoane care aleg curse autocar Romania – Anglia deoarece ajung direct la destinatie.

De curand am fost si eu in Anglia. Si, am ales sa calatoresc cu autocarul. Am analizat cu grija posibilitatile pe care le aveam vis-a-vis de modalitatea de a calatori, am cantatit avantajele si dezavantajele si am considerat ca o companie care face regulat curse autocar Romania – Anglia e ceea ce am nevoie.

Astfel, i-am gasit pe cei de la David Trans. Cautam o firma cu adevarat serioasa si ei mi-au atras atentia cel mai mult. I-am intrebat si pe altii ce parere au si am aflat ca sunt seriosi. Mi-am facut o rezervare si am calatorit cu ei.

La final, am fost foarte multumita. Am avut parte de o calatorie placuta si relaxanta, conditiile din autocar au fost foarte bune si soferii foarte amabili. In timpul calatoriei am primit si o masa calda din partea firmei de transport. A fost o experienta placuta, o experienta pe care o voi mai repeta cu siguranta.

Daca si tu vrei sa calatoresti in Anglia, ia in calcul varianta unor curse autocar Romania – Anglia. Si, daca iei in calcul aceasta varianta, alege o companie serioasa de transport, asa cum e David Trans. Pentru mai multe detalii, acceseaza site-ul https://david-trans.ro/.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu