De ce Ion Iliescu nu este judecat pentru crimele de la Mineriada din iunie 1990?

miercuri, septembrie 2, 2015 14:47
Posted in category Iliescu KGB, Justitie

Ion Iliescu, mineriadaO țară dominată de foști securiști și nomenclaturiști bolșevici nu-l poate judeca pe unul de-al lor

România ultimului sfert de secol este dominată de foști KGb-iști, securiști, nomenclaturiști comuniști care au furat și distrus totul, pe acolo pe unde au trecut. Deși periodic este repusă în discuție “problema” lui Ilici “KGB” Iliescu, de regulă nu se întâmplă nimic. În urmă cu câteva zile, un postac “plătit” al KGB-ului, comenta la un material despre Ilici Iliescu ceva de genul “Dacă nu era Ion Iliescu, era război civil”. Ca să vezi. Kgb-istii care au distrus România și au împiedicat reunificarea pașnica a țării, la momentul oportun, și în 1991, odată cu dispariția URSS-ului, era momentul oportun, au două justificări aberante ale crimelor și distrugerilor practicate de Ilici Iliescu și gașca sa de mafioți, indiferent că se numeau FSN-iști, PDSR-iști sau PSD-iști, si anume: războiul civil și dezmembrarea României. Poate prinde la idioți și retardați astfel de texte, dar pentru crimă, jeguri bolșevice ce sunteți, nu există justificare. Pentru distrugerea sistematică a industriei, agriculturii etc. de către gașca de mafioți a lui Ilici “KGB” Iliescu nu pot exista scuze sau înțelegere. Dar să revenim la mineriade.

Au fost bătuţi cu bestialitate, iar unii dintre ei au fost ţinuţi cu gurile deschise ca minerii să le scuipe în gură. Plini de sânge, tinerii (băieţi şi fete) au fost taraţi afară şi aruncaţi în fântâna de la Universitate. Aici avea să se petreacă o scenă devenită (opt ani mai târziu) dosar penal. Un şef de schimb de la Exploatarea Minieră Livezeni, Denes Domokos, a vrut să-l decapiteze pe Marian Munteanu. El voia să ducă acasă capul liderului studenţilor în speranţa că soţia lui îi va da în schimb o sticlă de ţuică. Domokos a fost arestat la 7 aprilie 1998, iar acum este condamnat definitiv la 10 ani de închisoare. Este singurul condamnat pentru Mineriada din 1990.

Acesta e adevărul despre mineriada din iunie 1990, stimați neocomuniști din PSD, dragi colhoznici, gură-cască, privitori la Latrina 3 și Ghită TV. Se face atât tam-tam ca Băsescu ar fi amenințat-o pe toapa de Firea, un jeg uman. Dar televiziunile mogulilor, adica infractionale, nu suflă un cuvânt despre crimele tătucului Ilici Iliescu. Nu suflă un cuvând despre distrugerea României de către gașca lui Ilici Iliescu, în frunte cu infractorul Cătălin Voicu. Nu suflă un cuvânt despre tunurile financiare date de foști securiști și nomenclaturisti, tot din gașca lui Ilici. PSD-ul trebuie scos în afara legii, iar liderii nationali, de ieri și de azi, ai PSD-ului trebuie judecați pentru subminarea economiei naționale si crime la adresa poporului român. De la evreul Petre Neulander Roman și până la mitomanul Puie Monta, toți acești distrugători ai României, distrugători morali în primul rând, trebuie judecați și condamnați. Fără o curățenie generală, această țară nu se va ridica din mocirla KGB-istă în care a fost aruncată în 1989.

Dovada că Ion Iliescu i-a chemat pe mineri
Un miner rupe tăcerea: „Iliescu ne-a asigurat că nimeni nu se va lua de noi!”

Iorgu Mandreş, maistru cu protecţia muncii la Mina Motru: „Ion Iliescu a fost scurt și direct. Ne-a mulțumit pentru curaj pentru că am venit să evităm destabilizarea țării și ne-a asigurat că nimeni, niciodată, nu se va lua de noi.”

Șase morți, peste 1.000 de răniți, sute de persoane arestate și o intervenție în forță a minerilor împotriva protestatarilor din Piața Universității, acesta a fost bilanțul „Mineriadei” desfășurate în perioada 13-15 iunie 1990, în București.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “De ce Ion Iliescu nu este judecat pentru crimele de la Mineriada din iunie 1990?”

  1. donu says:

    septembrie 2nd, 2015 at 16:38

    A distrus tara dar nimeni nu-l poate trage la raspundere, va fi judecat de Dumnezeu, nu mai am cuvinte pt. acast terminator al tarii impreuna cu sleatca lui de hoti.

  2. Anton says:

    septembrie 4th, 2015 at 13:58

    Cum nici pe Unguri sau Maghiari nu ia condamnat nimeni pana in prezent pt atrociatile comise in Roamania anului 1940,in ardeal.
    Nimic despre crimele din Ardeal
    In acest an, cu ocazia comemorarii a 70 de ani de la comiterea holocaustului, la Organizatia Natiunilor Unite, Ungaria si-a cerut scuze pentru miile de crime savarsite in Al Doilea Razboi Mondial. Stirea a fost data publicitatii de numeroase agentii internationale de presa, inclusiv de ambasadorul ungar la ONU, Csaba Korosi. Iata ce spunea ambasadorul ungar; „Le datoram scuze victime-lor, pentru ca statul ungar a fost vinovat pentru holocaust, pentru ca a ajutat si furnizat resurse financiare pentru comiterea unei crime in masa. Scuzele exprimate astazi de statul ungar trebuie sa devina parte a memoriei si identitatii nationale.” Asadar se recunoaste oficial la un organism international, ONU, ca Ungaria a comis un holocaust. Impotriva cui? A miilor de evrei si a tiganilor. Unele agentii de presa s-au grabit sa interpreteze ca Ungaria si-a cerut scuze si pentru mortii de la Ip, Treznea, Moisei, etc. N-a fost asa. Ambasadorul ungar la ONU, Csaba Korosi nu a pronuntat o vorbulita despre miile de romani schingiuiti si ucisi in acel septembrie sangeros al anului 1940. A tratat holocaustul la modul general fara a aminti ca impotriva romanior armata horthysta a produs un holocaust Si asta nu e destul.
    Presiunile unui roman la ONU
    Totusi, un roman, Anton Lixandru, cu dubla cetatenie (romana si americana) si-a luat inima in dinti si a dat in judecata statul ungar pentru comiterea holocaustului impotriva romanilor din Transilvania. Cativa ani buni a durat procesul in care romanul a administrat 2.100 de probe. La Finalul procesului judecatorii de la Bruxelles i-au raspuns ca „nu pot lua in considerare cele 2.100 de probe trimise Tribunalului International, dat fiind ca aceste crime s-au petrecut inainte de infiintarea acestui tribunal”. Insistent, Anton Lixandru s-a adresat Organizatiei Natiunilor Unite (ONU) unde a cerut ca toti criminalii de razboi, judecati, la sfarsitul celui de Al Doilea Razboi Mondial, inclusiv Hitler, Mussolinii si Horthy sa fie reabilitati, intrucat acestia au comis crime inainte de infiintarea Tribunalului International. Inteligenta miscare..ce parere aveti ?

  3. De ce judecatorii corupti sau idioti trebuie impuscati pe loc | A șaptea dimensiune says:

    august 27th, 2016 at 14:34

    […] De ce Ion Iliescu nu este judecat pentru crimele de la Mineriada din iunie 1990? […]

  4. Anchetarea lui Ion Iliescu, in dosarul Mineriadei din iunie 1990, nu s-a filmat deoarece procurorii n-au avut mijloace probatorii audio-video | A șaptea dimensiune says:

    octombrie 14th, 2016 at 12:49

    […] De ce Ion Iliescu nu este judecat pentru crimele de la Mineriada din iunie 1990? […]

  5. Militieni si procurori care i-au ajutat de mineri si securisti sa distruga imaginea Romaniei | A șaptea dimensiune says:

    septembrie 8th, 2018 at 18:52

    […] De ce Ion Iliescu nu este judecat pentru crimele de la Mineriada din iunie 1990? […]

  6. Minerii, hoarda care a devastat Romania in anii 1990 | A șaptea dimensiune says:

    martie 23rd, 2019 at 8:50

    […] De ce Ion Iliescu nu este judecat pentru crimele de la Mineriada din iunie 1990? […]

  7. Alti complici si sustinatori ai mineriadei din 1999 | A șaptea dimensiune says:

    mai 5th, 2019 at 16:12

    […] De ce Ion Iliescu nu este judecat pentru crimele de la Mineriada din iunie 1990? […]

  8. Czifrak Iosif says:

    aprilie 17th, 2020 at 17:45

    Iliescu este francmason declarat , ceea ce trebuia să ducă conform legilor la o închisoare sau exil . KGB-ist ?? Tot cu intenție de francmason . Cum e jurământul lor ? Să-mi vărs mațele , să-mi scot ochii ….. dacă nu pun în slujba francmasoneriei tot ce-i al meu , și viața mea .

Adauga un comentariu