De ce mafia PSD-ista se teme de legionari, dar nu se teme de comunisti

duminică, august 2, 2015 14:17

PSD = MafiaMafia PSD-ista provine din rândurile Partidului Comunist Român

Iată, mai jos, 3 argumente ale faptului că PSD-ul este urmașul (în fapte, nu în acte) Partidului Comunist Român

 • Partidul Social Democrat (prescurtat PSD în cele ce urmează) nu s-a delimitat niciodată de crimele dictaturii comuniste
  Cel puțin, nu am cunoștință de așa ceva. Nu există un document măcar, prin care PSD-ul, ca partid așa-zis democratic, să condamne comunismul, ca cea mai cumplită dictatură a secolului al XX-lea. În numele comunismului au fost uciși sute de milioane de oameni. Cei uciși în numele nazismului și fascismului, și asta în condiții de război, abia ajung să reprezinte un sfert din victimele comunismului.
 • PSD-ul a avut, și are azi doar onorific, drept președinte pe un nomeclaturist de vârf al Partidului Comunist Român, școlit la Moscova și racolat de KGB
  Ion Iliescu, despre el fiind vorba, a fost cel care a pus temelia societății nedrepte, infractionale și dominată de mafie pe care o vedem cu toții azi. Ion Iliescu, având sotia rusoaică, este cel care a protejat criminalii comunismului de judecată, aceștia trăindu-și linistiți bătrânețile cu pensii grase. În timp ce românii emigrează pentru a-si câștiga existența, PSD-istii au asigurat propriei nomenclaturi, provenită din rândurile PCR, avantaje financiare substantiale, și asta în timp ce nu sunt bani pentru a repara niște drumuri.
 • PSD-ul nu a inclus niciodată comunismul în lista mișcărilor ce trebuie interzise în România
  Prima lege, apărută după 1989, prin care se interzic mișcările extremiste era dată de sistemul ticăloșit al mafiotului Năstase Adrian, în 2002. Formulate la modul general, prevederile acelei legi nu prea s-au aplicat niciodată. Oricum, comunismul nu era specificat de nicio culoare în legea dată de regimul Năstase-Iliescu. În 2015, în plin regim Puie Monta+PSD+Klaus Iohannis, legea din 2002 este completată cu prevederi ceva mai specifice. Și de această dată comunismul lipsește dintre mișcările ce trebuie interzise. Și aceasta-i cea mai buna dovadă că PSD-ul este urmașul de drept si de fapt al Partidului Comunist Român.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “De ce mafia PSD-ista se teme de legionari, dar nu se teme de comunisti”

 1. Hitul USLamist al ultimilor ani: Cum a “distrus” PDL-ul Romania in doar doi ani de guvernare | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 30th, 2016 at 15:00

  […] De ce mafia PSD-ista se teme de legionari, dar nu se teme de comunisti […]

 2. USL-ul este mai viu ca niciodata in Guvernul Ciolos | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 30th, 2016 at 19:02

  […] De ce mafia PSD-ista se teme de legionari, dar nu se teme de comunisti […]

Adauga un comentariu