De ce (nu) merită parlamentarii ciumei roşii pensii speciale

sâmbătă, decembrie 14, 2019 19:22

PSD = ciuma rosie = mafiaMai jos, un exemplu din legislatura 2000 – 2004. Înainte de asta însă, aş formula o întrebare retorică: oare aurolacii, rataţii intelectual, rataţii moral, jegurile, limbricii, neterminaţii etc. aduşi cu autocarele la mitingurile ciumei roşii sunt de acord ca politicienii PSD să încaseze de la stat, lunar, zeci de mii de euro, bani plătiţi de cei care muncesc, iar majoritatea românilor să aibă venituri lunare mizerabile? Şi încă o întrebare, tot retorică: oare când imbecilii cumpăraţi de şmecheraşii din PSD = ciuma roşie = mafia se vor deştepta şi vor înţelege cât de mult rău au făcut României hoţii, corupţii şi mafioţii din PSD?

Doamna parlamentar Olga Voinea (fostă Anastasescu) a intrat în Parlament în urma alegerilor din 2000, la frageda vârstă (politică) de 28 de ani.

La momentul intrării în Parlament pe listele PSD din partea PUR (Partidul Umanist Român, fondat de securistul puşcăriaş Dan Voiculescu şi care a mai colectat nişte voturi pentru ciuma roşie – n.m.) la circumscripţia Galaţi nu avea nici cea mai mică experienţă politică (o fi având experienţa necesară în a ceda avansurilor făcute de nişte masculi alfa din PSD = ciuma roşie = mafia, n.m.).

Membru relativ recent în PUR, fără să fi locuit sau să fi avut vreo tangenţă cu judeţul Galaţi, a fost aşezată pe un loc eligibil pe listele PSD (dacă a ştiut să se aşeze dedesubtul sau deasupra cui trebuie?! – n.m.).

Oricum, poate că PUR a intenţionat să promoveze tineri de valoare, altfel nu s-ar explica decizia partidului. Să vedem însă cum a reprezentat doamna Voinea interesele gălăţenilor în Parlament.

Doamna Voinea a luat cuvântul de fix două ori (în aproape patru ani – n.m.). O dată în deschiderea Parlamentului, fiind cel mai tânăr deputat, când a citit prezenţa. Şi încă o dată când a depus jurământul.

Doamna Voinea a fost implicată în patru iniţiative legislative, dintre care două respinse şi fără legătură cu circumscripţia, iar dintre celelalte două nici una nu are cea mai mică legătură cu judeţul Galaţi sau cu interesele alegătorilor domniei sale.

Singurele activităţi notabile ale doamnei Voinea au fost să se recăsătorească cu un coleg de partid şi să nască un copil. Activităţi de altfel lăudabile, dar nu suficiente pentru alegători.

Doamna Voinea a avut o prezenţă mai mult decât sporadică prin circumscripţie şi de curând (era februarie 2004 – n.m.) a decis să se angajeze la firma Siemens şi să reprezinte interesele acelei firme cu diverşi clienţi, în special ministere. Şi în tot acest timp doamna Voinea este plătită de către contribuabilul român, şi probabil că se aşteaptă şi la o indemnizaţie după ce se va lăsa de parlament şi, de ce nu, şi o pensie grasă pentru munca foarte grea depusă.

Şi, orice s-ar spune, să ştiţi că specialiştii susţin că e stresant să nu faci nimic! După cum merg lucrurile, după ce nu a făcut nimic pentru judeţul Galaţi, doamna Voinea poate foarte bine să prindă un loc eligibil pe o listă în altă circumscripţie. Şi, astfel, nu va face nimic şi în alte judeţe ale ţării! (“Academia Caţavencu”, nr. 635/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu