De ce ucigasul de copii Ceausescu Nicolae continua sa fie divinizat?

marți, august 4, 2015 15:19
Posted in category Dictatura comunistă

Romania dictatorului ateu Nicolae Ceausescu: rafturile magazinelor alimentare erau goaleTot ce a clădit acest dictator s-a dus. De ce? Totul a fost clădit pe teroare, minciună, frică, manipulare.

Ce jale pe Facebook? Limba unor românași nu mai poate aluneca duios pe fundul lui Ceașcă. Eroul care a plătit datoria externă a României în timp ce populația era înfometată și ținută în cel mai stalinist lagăr din Europa acelor vremuri. Până și URSS-ul lui Gorbaciov părea un paradis în comparație cu România clicii Ceaușescu. Vă mai amintiți? Elena Ceaușescu, numărul 2, Savanta de renume mondial, ce a rămas repetentă în clasa a IV-a (foia ei matricolă a apărut în 1990, într-o emisiune TV), frații lui Ceaușescu, toți în funcții importante, sătenii lui Ceașcă din Scornicești, ajunși vedete într-o Românie ținută în întuneric.

Cum să fii liberal, democrat sau anti-PSD-ist, da’ să-i lingi fundul lui Ceașcă la greu

Ciudățenia acestei țări, incapabile să iasă din mocirlă, o reprezintă și asa-zisa dreaptă românească. PNL-ul este o adunătură de pupincuriști, care, într-un fel sau altul, nu s-au despărțit niciodată de comunism în mod real. Ce caută Petre Roman, acest jeg ordinar, cu tăticul bolșevic ucigaș în PNL? Ce-a căutat (ce caută?) un cioban infractor ca Becali în PNL? Și exemplele pot continua. Am întâlnit inclusiv mari băsiști care atunci când aud de Ceaușescu, fac pe ei de admirație. Cum poți fi de dreapta și să nu condamni un criminal ce a dat ordin sa se traga în copiii Timișoarei?

Să-l înjurăm pe Ponta, dar să-l lingem în cur pe Ceașcă

Cam asta-i mentalitatea așa-zișilor democrați, ce nu mai pot de grija țării. Vinovat nu e criminalul Ceaușescu, ci elevul Timisoarei care a ieșit pe bune în stradă sperând. Pe sângele acestor copii s-a clădit țiganizarea României, făcută mai ales cu acordul nostalgicilor comuniști. Pe cadavrele acestor copii si-au cladit infractorii averile și au ajuns mitomani și plagiatori în funcții importante. Prin jertfa acestor copii, a ajuns România în UE și NATO.

Să fie spânzurat Iliescu, dar să-l lingem în continuare în fund pe Ceașcă. Și implicit pe Elena Ceausescu

O altă mentalitate întâlnită la anti_PSD-iștii care vor o tară ca afară (hăă, hăăă, hăăăă). Daca-l înjuri pe Iliescu sau Ponta, toți anti_PSD-istii te aplaudă. Cum amintești de Ceausescu se așterne linistea. Oare chiar acești retardați nu înteleg că tocmai criminalul Nicolae Ceausescu a creat România hoților, a nomenclaturii comuniste ce a ras totul după 1989? Cum să spună Ponta adevarul din moment ce provine din România lui Ceașcă, unde totul era o mare minciună. Cum să nu aprecieze lingușirile Puie Monta din moment ce România lui Ceașcă din care provine însemna lingusire și turnătorie. Vreți românași să dispară PSD-ul sau sa fie adus la un maxim 10% rezonabil? Atunci scoateți limba din curul lui Ceașcă, apreciați comunismul în mod real, ca cel mai criminal sistem de teroare pus în practica vreodată, și vom avea România cum este Polonia, acolo unde alternanța la guvernare se produce între doua partide de centru dreapta, comunistii fiind anihilați.

Celor cu limba în fundul criminalului Ceausescu, le recomand documentarul de mai jos. Daca nu sunt animale insensibile, ar trebui să fie copleșiți de durerea acelor oameni uciși, răniți, hăituiți de familia Ceaușescu, clică ce a crezut până în ultima clipă că România este a lor, iar noi suntem sclavii clicii Ceaușescu.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “De ce ucigasul de copii Ceausescu Nicolae continua sa fie divinizat?”

 1. Pupincuristii lu’ Ceasca, mai rasfirati, dragi tovarasi, mai rasfirati | A șaptea dimensiune says:

  august 8th, 2015 at 13:23

  […] De ce ucigasul de copii Ceausescu Nicolae continua sa fie divinizat? […]

 2. In comunism, banii romanilor erau folositi pentru huzurul familiei Ceausescu | A șaptea dimensiune says:

  august 11th, 2015 at 15:52

  […] De ce ucigasul de copii Ceausescu Nicolae continua sa fie divinizat? […]

 3. Iobagii sultanului din Scornicesti | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 20th, 2015 at 12:13

  […] De ce ucigasul de copii Ceausescu Nicolae continua sa fie divinizat? […]

 4. Mumia dictatorului Ceausescu scoasa periodic de la naftalina | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 20th, 2015 at 12:25

  […] De ce ucigasul de copii Ceausescu Nicolae continua sa fie divinizat? […]

 5. Tara “construita” de Ceausescu: agricultura se facea cu elevii, studentii, armata, muncitorii | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 22nd, 2015 at 10:53

  […] De ce ucigasul de copii Ceausescu Nicolae continua sa fie divinizat? […]

 6. Iulian Vlad: “Elena si Nicolae Ceausescu au dorit o baie de sange in 1989” | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 3rd, 2016 at 13:37

  […] De ce ucigasul de copii Ceausescu Nicolae continua sa fie divinizat? […]

Adauga un comentariu