Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (XII)

sâmbătă, aprilie 8, 2017 14:12
Posted in category Iliescu KGB, Mass-media

Casa, gradina, Caruntu Elena, Tataraseni

  • Cât de ‘frumos’ este Mircea Badea

    Nu-i aşa, dragi români, că ne dorim o ţară de oameni civilizaţi, în care cuvintele urâte să nu-şi aibă locul în spaţiul public. Ne-am dori, de asemenea, o Românie formată din oameni educaţi, morali, care-şi preţuiesc aproapele, doarece cred în noţiunea de OM. Ei bine, mai avem de aşteptat până cand toate acestea vor deveni realitate. În România, educaţia ‘boborului’ o face, la tembelizor, numitul Mircea Badea. Acest personaj transformă spaţiul public într-o ţigăneală ieftină, în care nu contează ce vorbeşti sau că arunci cu flegme. Această nulitate televizată bate câmpii un număr de minute şi îşi imaginează că este ‘vedetă’ de televizune. Se pare că-n această ţară sunt destule creiere subdezvoltate care se uită la acest bufon al securistului Voiculescu. Dar Badea are şi blog, iar în acest loc ţigăneala este la ea acasă. Iată câteva extrase: ‘Ce poate sa faca o femeie care nu primeste p*** toata ziua? Poi fratilor se apuca de gatit.’ (Teo Trandafir), ‘Întâlnire cu Satana: Dar Tudor Chirila este mai periculos pentru psihicul uman decat un film de groaza.Acest om este urat ca noaptea fratilor,chiar nu vedeti?’ (Fără spaţiu între cuvinte.), ‘Elena Udrea, curva din visele mele’, ‘Emil Boc are penisul mic’. Păi, dacă la acest specimen se uită românaşii trebuie să ne gândim la emigrare, mai ales dacă Felix vine la guvernare. Mai bine emigrant, decât Mircea Badea/ Mai bine mort, decât la Antena 3. Băi Mircea Badea, l-ai controlat pe Boc la penis? Pezevenghi mic!

  • Ilici Iliescu, KGB-ist până la moarte

    Ion Iliescu, această cârpă kaghebistă, are nesimţirea să le vorbească românilor basarabeni despre ‘binefacerile’ ocupaţiei ruseşti. Iată un fragment din ‘Curentul’: Iliescu a afirmat că obţinerea cetăţeniei româneşti de către unii cetăţeni moldoveni nu este o soluţie de fond. R. Moldova se vede lipsită de oameni cu bună calificare, iar România trebuie să se explice în faţa UE, spre pildă. Evident i se rupe lui Ion Iliescu de UE, de-o pildă, precum şi de problema lipsirii Moldovei de oameni cu bună calificare. Cånd basarabenii au ajuns sclavi la ruşi, pe propriul lor pămånt, unde muncesc pe nimic pentru a le umple burţile rusoilor deveniţi şefi în Basarabia, după ce au lichidat sute de mii de basarabeni nu l-a frisonat nu nimic samavolnicia rusească. Nici memoria crimelor sale nu-l frisonează şi nici actul de trădare a basarabenilor, pe care i-a aruncat în ghiarele ruşilor, din nou, în anii ‘90, cånd exista şansa Reîntregirii şi a salvării Basarabiei, odată cu destrămarea URSS. Inteligentă şi înfiptă, autoarea interviului cu cårpa kaghebistă îl ia la rost pe Iliescu pentru semnarea Tratatului prin care se parafa recunoaşterea pierderii Basarabiei, Bucovinei de Nord şi ţinutului Herţa, adică valabilitatea pactului Ribbentrop-Molotov iar Ilici aici s-a pierdut în nesfårşite încercări de disculpare şi escamotare a adevărului. Insistentă, jurnalista basarabeancă Angelina Olaru subliniază: La 22 martie 1991, Adrian Năstase, ministrul de Externe al României, a parafat la Moscova cu omologul său sovietic, Alexandr Bessmertnîh, Tratatul de colaborare, bună vecinătate şi prietenie dintre URSS şi România. Iar la 5 aprilie 1991, Dvs. l-aţi semnat, tot la Moscova, în prezenţa lui Mihail Gorbaciov. Principalul argument al documentului, invocat de importanţi politicieni şi lideri de opinie, era recunoaşterea pierderii Basarabiei, Bucovinei de Nord şi ţinutului Herţa, adică valabilitatea pactului Ribbentrop-Molotov. De ce aţi semnat acel tratat? Iliescu a bălmăjit-o, susţinånd că oricum nu era nicio oportunitate pentru Unire, că doar nu era să recunoască că nevastă-sa rusoiacă, supraveghetoarea sa moscovită, este cea care a respins, în 1991, propunerea Reîntregirii venită din partea reprezentanţilor basarabeni veniţi la Cotroceni, bătånd cu papucul în masă, ca Hruşciov la ONU.

  • Silviu Prigoană, unul din autorii ţiganizării României

    Până acum vreo 10 ani nu prea se ştia de Silviu Prigoană. Este ‘meritul’ ţigănuşului Dan Diaconescu, cel care l-a adus, contra cost, în studiourile jegoase ale OTV-ului, pentru a bate câmpii, pentru ‘boborul’ alienat al României. Ulterior, ‘handicapatul’ Prigoană a dat manele la tot cartieru’, acesta fiind patronul posturilor de televiziune Taraf TV şi Etno TV. Dar ‘deputatul independent în colegiul D15’ are şi site. Silviu Prigoana (fără ‘ă’) este plin de tot soiul de aberaţii, conform cu creierul de manelist al numitului Prigoană. De exemplu, (gun)oierul Prigoană despre sine: “Educatie: buna, foarte buna, 7 ani de acasa în principal, restul nu conteaza;…”. Adică, în România lui Prigoană nu contează c-ai absolvit o facultate sau un curs de furat portofele în Ferentari. Are şi două sondaje pe site, cu întrebări cretine, de genul: “Sunteţi de acord cu reducerea salariilor bugetarilor cu 25%?”. Păi, cine-i atât de tâmpit sau de cinic să fie de acord cu reducerea propriului salariu sau al unora de care depinde relaţia individului cu autorităţile statului!? Mi-a ‘plăcut’ şi https://www.prigoana.ro/blog/, acolo unde are un material “La multi ani Romania!” (fără diacritice), din 1 decembrie 2008. Nici o propoziţie despre România, ţara unde s-a-mbogăţit din gunoaie, mai ales umane, ci doar un filmuleţ luat de pe YouTube.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (XII)”

  1. De ce trebuie boicotate firmele care-si fac reclama la tembeliziunile lui Voiculescu-puscarie | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 11th, 2019 at 20:16

    […] Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (XII) […]

  2. Stiri care nu s-au vazut la tonomatele mogulilor (I) | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 13th, 2019 at 14:25

    […] Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (XII) […]

  3. Stiri care nu s-au vazut la tonomatele mogulilor (II) | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 13th, 2019 at 14:26

    […] Deceniul 2007-2017 in cateva stiri ce vor face istorie (XII) […]

Adauga un comentariu