Dental Center Targoviste, stomatologie si chirurgie dento-alveolara pentru tine

marți, iulie 28, 2015 14:03
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniFie că ești din zona Târgoviște, fie că ești din alte zone ale țării și poți ajunge acolo, sau ești în trecere, s-ar putea să te intereseze unde poți face Albire Dentara in Targoviste. La legătura anterioară, găsesti informații despre o clinică modernă, cu servicii profesionale de stomatologie si chirurgie dento-alveolara. Iată mai jos câteva exemple de servicii oferite de Targoviste Dental Center.

 • Cosmetica dentara
  Procedurile cosmetice de care puteți beneficia sunt: albirea dintilor, albire cu laser zoom, fatetele dentare ceramice, coroanele dentare din Zirconiu, puntile dentare – proteze dentare fixe, obturatiile coronare de culoarea dintelui, remodelarea gingiilor, protezele dentare mobile.
 • Radiologie dentara
  Servicii oferite în aceste domeniu sunt: ortopantomograma, radiografie ATM, radiografie de sinus, radiografie arcada, tomografie \\3 semiarcada, tomografie unidentara, tomografie dinti inclusi, retroalveolara.
 • Implantologie
  Implantul dentar consta intr-o interventie chrurgicala care urmarește introducerea unei piese din titan in osul maxilar. Plasarea implantului dentar se realizeaza dupa ce locul extractiei s-a vindecat sau imediat dupa extractie printr-o interventie chirurgicala dentara nedureroasa.
 • Chirurgie dento-alveolara
  Iată câteva exemple de astfel de intervenții chirurgicale: extractia dentara, rejectia apicala, chistectomia, centrajul subgingival, chirurgie paradontala, regularizarea crestelor alveolare, reconstructii osoase in vederea inserarii implantelor dentare.
 • Ortodontie
  Este domeniul care se ocupă cu aspectul zâmbetului nostru. Dacă vrem să avem un zâmbet frumos, ca în reclame, aici trebuie să ajungem. Pentru a impresiona cu zâmbetul nostru fermecător, vom urma un tratament complex, care acopera o gama larga de solutii eficiente: incepand cu pasii de baza, detrartrajul si igienizarea-pasul zero al oricarui inceput, continuand cu tratamentul cariilor simple si complicate si pana la oferirea unor solutii interdisciplinare, ce necesita colaborarea proteticianului, a endodontului, a chirurgului si a ortodontului, totul pentru a putea realiza atat aspectul estetic atat de dorit de către fiecare dintre noi. Dacă mergem până la capăt, vom căpăta un suras “de holywood”.

Pe site găsiți multe alte informații utile, inclusiv datele de contact. Vă puteți programa telefonic (gasiți numărul pe site) sau prin completarea formularului online disponibil tot pe site. Și dacă tot vorbim despre stomatologie, știți care a fost primul dentist român? Se numește Theodor Bartolomei și avea ştiinţa să redea culoarea naturală a dinţilor, iar „rădăcinile, fie cât de stricate, se scot fără nicio durere, după sistemul cel mai nou“! Toate „plombagiile“ primeau „garanţie de a nu se mai strica şi de a nu mai durea“! De asemenea, „dinţii parţiali şi denturile complecte se înlocuiesc cu cei mai fini dinţi americani, lucraţi în Aur, Cautchouk, Aluminium, Platină şi Celuloid, făcând acelaşi serviciu şi având aceiaşi culoare ca şi cei naturali“. Cabinetul „primului dentist român“ s-a aflat pe strada Carol nr. 34, vizavi de Palatul Poştelor, astăzi Muzeul Naţional de Istorie a României.

Dental Center Targoviste, stomatologie si chirurgie dento-alveolara pentru tine

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Dental Center Targoviste, stomatologie si chirurgie dento-alveolara pentru tine”

 1. Dorobanțu Carmen Elena says:

  ianuarie 5th, 2018 at 0:18

  Aparat dentar fix pt un băiețel 8 ani prețul său de la cat pornește?Per arcada

Adauga un comentariu