Dormitorul propriu: oaza de liniste si de confort necesara

luni, iulie 10, 2017 11:26
Posted in category Diverse

Fiecare dintre noi se confrunta zilnic cu situatii stresante si obositoare, care par mai mult decat epuizante. Fie ca intampinam neplaceri la locul de munca sau in relatiile cu familia si prietenii, tot ceea ce ne dorim dupa o zi aparent atat de lunga este sa ajungem acasa si sa ne retragem in dormitorul propriu.

Intr-adevar, aceasta incapere din locuinta proprie este cea in care reusim sa ne odihnim, sa ne relaxam si sa ne incarcam bateriile pentru a face fata cu succes unei noi zile. Totusi, pentru ca dormitorul propriu sa fie acea oaza de liniste si de confort de care avem atat de mare nevoie, trebuie sa ne axam pe modelarea sa conform propriilor nevoi si cerinte.

Astfel, in continuare o sa va ofer cateva sugestii privind maniera in care trebuie sa va reamenajati dormitorul propriu pentru a va bucura de confort sporit si de un indemn la relaxare in cadrul sau. Haideti sa vedem despre ce este mai exact vorba.

Cum sa iti transformi dormitorul dintr-o incapere anosta intr-o oaza de liniste si de confort deplin?

Daca in celelalte incaperi din casa obisnuim sa petrecem timp cu prietenii sau cu familia, dormitorul este doar al nostru si din acest motiv este important sa ne dam interesul pentru a-l organiza cat mai eficient.

  1. Lenjerii, perne si pilote. Intrucat ne dorim sa beneficiem de un somn odihnitor, este mai mult decat necesar sa ne focusam atentia asupra tuturor acestor elemente care contribuie la relaxarea deplina. Atunci cand ajungem acasa obositi si stresati ne dorim sa ne cufundam in confortul patului propriu.Ei bine, daca dorim calitate desavarsita si produse de top care sa ne sprijine odihna la cele mai inalte nivele, ar trebui sa optam pentru lenjerii hotel, perne si pilote precum sunt cele din unitatile de cazare.Ce persoana nu a beneficiat pana acum macar o data de servicii hoteliere inalt calitative, din ale carui camere nu a dorit sa mai plece? Ei bine, acum puteti sa va transformati propriul dormitor intr-o astfel de camera de odihna deplina, precum este cazul unei camere din cadrul unitatilor hoteliere. Daca accesati pagina lenjerii-hotel.ro dispuneti de posibilitatea de a achizitiona atat lenjerii hotel, cat si perne sau pilote special create pentru odihna totala a oaspetilor din unitatile de cazare profesioniste, insa la cele mai bune preturi.
  2. Mobilier. Piesele de mobilier din dormitorul propriu sunt deosebit de importante. Spun aceasta deoarece atunci cand spatiul din incapere este prost organizat, nimeni nu se va putea odihni sau relaxa dupa cum isi doreste.Asadar, alegeti mobila utila, care sa se potriveasca cu disponibilitatea spatiului din dormitor, fara sa supraincarcati sau sa aglomerati camera. Daca nu gasiti variante de mobila avantajoase, puteti opta pentru realizarea acesteia pe comanda, dupa preferinte. Aceasta este o varianta si mai accesibila ca pret, dar si din prisma confortului.
  3. Renunta la dispozitivele inteligente din dormitorul propriu. Intr-adevar, marea majoritate a persoanelor sunt obisnuite sa ajunga acasa si sa se instaleze in confortul dormitorului propriu pentru a se uita la televizor, pentru a sta pe site-urile de socializare sau pentru a citi presa mondena.Ei bine, pentru ca dormitorul propriu sa devina acea oaza de linsite si de confort necesara, va recomand sa renuntati la aceste obiceiuri nefaste. Prin urmare, evitati sa va instalati televizorul, laptopul sau calculatorul, precum si telefonul mobil sau tableta in aceasta incapere.Nu veti reusi sa va odihniti asa cum are nevoie organismul dumneavoastra, ci dimpotriva veti fi expusi unor radiatii nocive care vor reprezenta un impediment major in calea relaxarii si somnului.

Prin urmare, atunci cand ai nevoie sa ajungi acasa intr-un loc care sa te indemne la odihna, alege sa tii cont de sfaturile de mai sus cu privire la organizarea dormitorului propriu. Cu siguranta dupa ce vei pune in practica aceste recomandari vei observa o schimbare in bine majora.

Dormitor

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu