e-izolatii.ro, magazinul tău online cu produse pentru izolaţia casei

marți, ianuarie 6, 2015 19:41
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCei care au o locuință, sau cei care intenționează să achiziționeze o casă, știu deja, sau ar trebui să știe, despre importanța confortului de fiecare zi și a sănătății familiei în mijlocul căreia ne găsim refugiul. Iar una din problemele majore legată de confortul locuinței noastre este cea a izolației casei, din punct de vedere termic sau fonic. În acest sens, este și această recomandare. Unii dintre noi am căutat în zadar un magazin online unde să găsim toate produsele de care avem nevoie pentru izolatia casei noastre. Ei bine, dragul meu cititor, un asemenea magazin online există, iar dacă, de exemplu, esti interesat de vata bazaltica pentru fatada, este bine să reții că aici gasesti vata bazaltica pentru fatada. Ce avantaje avem dacă folosim vata bazaltica pentru fatada? Raspuns: permitem respirația pereților, protecție la foc (material incombustibil, nu arde), izolație fonică, stabilitate dimensională în timp (nu se dilata și nu se contractă, astfel nu pot apărea fisuri). Mai multe detalii găsiți pe site, dacă accesați legătura anterioară.

De ce este bine să izolam casa

Izolația casei este o necesitate, nu un moft, și trebuie făcută cu materiale de calitate. Următoarele zone trebuie izolate obligatoriu: tavanul/acoperisul (într-o casă neizolată termic pierderile de căldură, la acest nivel, sunt de 30%); podeaua (pierderi de 16%), ferestrele (pierderi de 15%), pereții interiori/exteriori (pierderi de 16%). Termoizolatia casei poate să ducă la reducerea cheltuielilor la încălzire cu cel puțin 50%. Izolația casei este unul dintre cele mai utile și mai avantajoase lucruri pe care le puteți face.

Cum trebuie să fie materialele pentru izolatia casei

Materialele pentru izolatia casei trebuie să aibă următoarele caracteristici:

  • Să conserve căldura în timpul iernii și răcoarea în timpul verii.
  • Să reziste la temperaturi ridicate.
  • Să protejeze locuința de umiditate.
  • Să reducă transmisia vaporilor de apă.
  • Să fie ignifug (rezistent la foc).
  • Să fie suficient de flexibil pentru a umple spațiile goale, dar suficient de rigid pentru a suporta alte materiale de construcție sau pentru a rezista la presiunea acestora.
  • Să nu reducă din suprfața utilă a locuinței.
  • Să îmbunătățească acustica încăperilor.
  • Să nu dăuneze sănătății.

Ce materiale folosim pentru izolatia casei

Atunci când alegem materialele pentru izolatia casei, este bine să avem în vedere următoarele aspecte: să fie rezistente la fluxurile de temperatură, să se plieze pe toate spatiile, eliminând toate puntile termice, să reziste la umiditate. Iar daca optați pentru materiale ecologice, conforul va fi maxim. Iată, mai jos, câteva materiale folosite frecvent pentru izolatia casei.

  • Fibra de sticlă, fibre minerale, polistiren (expandat si extrudat) etc.
  • Vata minerală (este considerata foarte bună pentru izolația fonică a casei și pentru izolarea acelor locuri unde alte materiale, mai puțin flexibile, nu se potrivesc.
  • Plăci de gips carton.
  • Materiale care opresc infiltrarea apei (se pot folosi atât la exterior cât și în interior).

Pe site găsiti, cum aminteam și mai sus, toate produsele necesare pentru izolatia casei. Nu trebuie decât să intrați pe site și să le comandați online. Produsele sunt de calitate, prețurile sunt mici, livrarea este rapidă, metodele de plata fiind transferul bancar sau plata în numerar, la primirea produselor.

Dragii moșului, izolați-vă casa cu materiale de calitate, iar prin aceasta aveți asigurate: confortul locuinței și “confortul” bugetului vostru, prin reducerea semnificativa a cheltuielilor la încălzire.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu