Examen pentru permis trecut cu brio

luni, octombrie 26, 2020 10:00
Posted in category Diverse

Carti legislatie rutieraTe-ai înscris la o școală de șoferi și de abia aștepți să înveți, să iei examenele și să conduci? Ei bine, nu mai e mult până acolo, iar acum ai la dispoziție cărți legislație auto care să te ajute să înveți ușor, cu spor și eficient pentru examen. Tot ce trebuie să faci este să le comanzi, apoi să înveți cu dedicare, până când capeți încredere în cunoștințele tale. Chiar dacă începutul este copleșitor și totul pare haotic ori nesigur, toți trecem prin asta înainte de primele ore de lecții sau de învățare, așa încât stresul nu te ajută la nimic.

În schimb, dacă te uiți peste întrebări și teste permis pe care le găsești în cărțile de legislație auto, vei vedea că deja acasă, în confortul propriu, te înveți cu structura examenului, punându-ți la încercare informațiile parcurse până în prezent. Scrise într-un limbaj accesibil, cu explicații folositoare pentru orice șofer și având prețuri accesibile tuturor, aceste materiale vor reuși să te aducă un pic mai aproape de a obține permisul de conducere.

Pentru o pregătire bună a examenului, ai la dispoziție o serie de cărți, dintre care îți propun: Pachet legislație rutieră, 2020 (Noul cod rutier 2020, cu întrebări de examen explicate pentru categoriile A, B, BE + CD), Noul Cod Rutier cu întrebări și răspunsuri, Întrebări și teste 2020. Pentru obținerea permisului de conducere auto. Categoriile C, CE, D, DE. Camioane, autobuze, Editura Național, anul 2020, Legislație rutieră (actualizată la 1 aprilie 2020), Editura Solomon, Despre testarea psihologică auto, Editura Meteor Press etc.

Astfel de materiale, mereu actualizate și în conformitate cu legile curente, sunt niște instrumente excelente de învățare, care sistematizează, schițează informațiile, ierarhizând ceea ce este mai important, ajutându-te să te autoevaluezi. Este foarte important ca, după ce parcurgi anumite unități de învățare, să rezolvi testele și să depistezi din timp lacunele pe care le ai în învățare, cerând ajutor și de la profesorul tău de legislație.

Pe lângă imensele beneficii pe care le aduce deținerea unui permis de conducere, cunoașterea legislației, a codului rutier și a diverselor informații de mecanică, te va transforma într-un viitor șofer informat, care se va descurca în trafic din ce în ce mai bine, știut fiind faptul că unul dintre cei mai importanți pași este cunoașterea cu sfințenie a regulilor. Cărțile de legislație auto îți pot oferi încredere în tine, reușind să te strunească pentru siguranța ta și a celorlalți din trafic.

Ai întâlnit poate adesea, mai ales acum, de când începi să înveți lucruri elementare despre șofat, persoane care încalcă cu ostentație regulile, transformând traficul într-un calvar. Parcurgerea cărților de legislație auto trebuie să fie reluată, astfel încât regulile să fie limpezi în memoria ta. Uneori, cunoașterea regulilor salvează atât viața șoferilor, cât și pe a celorlalți din trafic. Aceste cărți te vor ajuta să înveți cu ușurință, să cunoști regulile în profunzime și să te descurci cu brio în trafic. Fii un șofer informat, condu prudent și ajută-i și pe alții să-și pună la punct informațiile, reîntorcându-se la cărțile de legislație auto! Baftă!

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu