Faţa reală a comunismului

sâmbătă, octombrie 1, 2011 10:27

Crimele comunismuluiAm revăzut aseară documentarul realizat în 2008 şi intitulat The Soviet Story (Povestea sovietelor). Din acest documentar lipseşte cu desăvârşire drama românilor, cu deportările masive şi furtul Basarabiei prin pactul dintre Hitler şi Stalin. Dincolo de acest aspect, rămâne adevărul istoric despre comunism, cel mai criminal regim din istoria omenirii. Veţi vedea, cu ochii sufletului şi ai minţii, cum cel mai odios criminal din istorie a dat ordin să fie ucişi 20.000.000 de oameni. Masacrul de la Katyn, cel mai mediatizat, a fost doar unul din masacrele comise de regimul bolşevic condus de Stalin. Cum Basarabiei îi vom dedica un material separat, nu vom aminti de masacrele împotriva românilor, comise de sovietici, în perioada 1940 – 1941 şi după 1944.

Acest film este recomandat şi celor care pică în fund de admiraţie la adresa ruşilor, a ţarului-dictator Putin, cel care este un fost agent KGB. Tot în acest film se poate vedea cum în Rusia sunt ucişi aproape zilnic oameni nevinovaţi, pe criterii de rasă, iar filmuleţele de la aceste crime sunt considerate ‘trucaje’ de autorităţi. Filmul mai face referire la criminalii ruşi, decoraţi de regimul criminalului Putin, iar Europa civilizată, care nu tolerează fascismul, nu îndrăzneşte să condamne crimele mult mai numeroase şi mai diabolice ale comunismului. Veţi vedea cum un secretar general NATO nu scoate un sunet atunci când un ministru rus vorbeşte despre ‘curăţirea’ Rusiei, prin crime, de ‘gunoaiele societăţii’. Românii au fost acuzaţi ani la rând că nu acordă drepturi ţiganilor (acum vede şi Occidentul cine sunt ţiganii), dar, deocamdată, NATO şi UE nu îndrăznesc să stopeze crimele comise de ruşi, împotriva străinilor, ziariştilor, celor ostili ţarului Putin. Le recomand celor care vorbesc de ‘dictatura Băsescu’ să meargă în Rusia şi să-l critice la televizor pe Putin. Vor constata repede diferenţa dintre dictatură şi democraţie.

Un film ce merită văzut, un film din care înţelegi în mod corect plusurile şi minusurile societăţii de azi. Un film recomadat celor cu creierele spălate de comunism, celor care mai cred şi azi în ‘binele adus de comunism în lume’. Aşteptăm procesul global al comunismului, în memoria milioanelor de oameni ucişi de acest sistem barbar. Este o afirmaţie în finalul filmului care ne face să înţelegem de ce Europa nu s-a despărţit definitiv de comunism. Şi ar cam fi vremea să o facă. Cer aceasta toate lacrimile şi suferinţele martirilor din acest film şi din toate grozăviile comise de cei cu secera şi ciocanul.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Faţa reală a comunismului”

  1. Simpatiile comuniste domină sistemul educaţional din România | A șaptea dimensiune says:

    decembrie 23rd, 2015 at 19:14

    […] Faţa reală a comunismului […]

  2. In comunism, un scriitor nu avea voie sa-si puna poza pe coperta cartii | A șaptea dimensiune says:

    decembrie 23rd, 2015 at 20:46

    […] Faţa reală a comunismului […]

Adauga un comentariu