Foliile de agricultura, solutii pentru productivitatea si siguranta fermei tale

marți, ianuarie 9, 2018 17:06
Posted in category Diverse

Folie agriculturaPentru ca esti un fermier desavarsit, automat stii cat de important e sa mentii pasul cu noi descoperiri in materie de produse agricole. De cele mai multe ori insa ti se intampla sa sari peste anumite etape sau sa nu acorzi importanta necesara unor anumite produse. De cele mai multe ori ti se intampla sa nu ai idee la ce anume se folosesc sau daca intr-adevar sunt eficiente.

Foliile folosite in agricultura, tocmai din cauza definitiei lor, par a fi produse a caror utilitate poate fi pusa uneori sub semnul intrebarii. Totusi pot sa te ajute mai mult decat ai crede in afacerea ta, la care tii atat de mult. Nu numai ca au rolul de a proteja materiile prime sau furajele pentru animale, dar in mod automat contribuie si la cresterea productivitatii fermei. Pana la urma, un animal care este hranit cu furaje pastrate in conditii optime este corect alimentat, dar si mai putin predispus la diverse afectiuni digestive.

Pentru a-ti face o idee cu privire la folii agricultura, voi prezenta cateva astfel de folii, cu utilizari diverse si foarte practice, oferite de www.superfarmland.com.

 • Folia de siloz
  Este gandita pentru protejarea silozului, in asa fel incat factorii externi precum lumina sau caldura sa nu afecteze calitatea acestuia si sa inlature posibilitatea supraincalzirii.
 • Folia stretch
  Se utilizeaza pentru infolierea balotilor din lucerna si fan. In asa fel, acestia sunt protejati de factorii externi, iar calitatea lor este mentinuta de-a lungul timpului fara niciun fel de problema. Este rezistenta la intemperii si la actiunea razelor UV.
 • Folia de etansare
  Asigura protectie eficienta pentru siloz, datorita felului in care se muleaza deasupra acestuia. De asemenea, nu permite sa se formeze bule de aer dedesubtul acesteia. Este ideala pentru protectia peretilor laterali ai silozului, datorita faptului ca este impermeabila.
 • Plasa protectie folie siloz
  Poate fi utilizata pana la 10 ani, pentru ca nu mucegaieste si nici nu putrezeste odata cu trecerea timpului. De asemenea, este rezistenta la actiunea UV, precum si la rupere sau lovire. In plus, ofera protectie si impotriva pasarilor sau animalelor. Reprezinta o investitie avantajoasa, care scuteste posibilul cumparator de foarte multe batai de cap sau situatii neprevazute.
 • Prelata pentru fan
  Protejeaza sirele de paie si de fan impotriva umezelii, precum si a mucegaiului. De asemenea, evita formarea condensului datorita faptului ca lasa aerul sa circule, in asa fel incat ventilatia este asigurata in permanenta. Chiar si in cazul unei ploi care dureaza ceva mai mult decat in mod normal, prelata asigura protectie.
 • Plasa pentru baloti
  Se utilizeaza la infolierea balotilor. In asa fel acestia isi vor pastra forma pentru mult timp, iar fanul/lucerna nu vor mucegai si nici nu vor fi expuse umezelii. In plus, folia are o rezistenta foarte buna la rupere.

Acestea sunt cateva dintre foliile care odata utilizate in ferma proprie vor crea un adevarat impact in ce priveste productivitatea afacerii. Daca inca nu le-ai acordat pana acum importanta necesara, ar trebui sa incepi sa le folosesti pe toate. In plus, munca ta ti se va parea mult mai usoara, cu ajutorul unor produse de calitate, precum cele vandute pe superfarmland.com.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu