hermannresidence.ro, apartamente Sibiu pentru tine

vineri, martie 20, 2015 19:04
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniSper că sunteți bine într-o zi de vineri după-amiază și, navigând pe Internet, ați ajuns pe acest blog și exact la acest material. Ei bine, dragii moșului, în această postare sunteți informați despre construcția ansamblului rezidential Hermann Residence Ciresica, în Sibiu, o zonă liniștită și aerisită, ce ofera acces facil spre centrul orasului. Hermann Residence este un ansamblu compus din 11 imobile, fiecare avand 14 apartamente, de doua si trei camere si garsoniere. Dacă sunteți interesati de achiziționarea unui apartament în această zonă, accesați link-ul de pe imaginea de mai jos. Apartamentele sunt concepute pentru a oferi o functionalitate deosebita si o ambianta calda, atat datorita compartimentarii generoase cat si designului arhitectural elegant. Spatiile sunt orientate adecvat, cu o separare functionala clara intre zona de zi, mai deschisa la exterior, si zona de noapte, intima si suplimentar protejata.

Iată alte câteva avantaje ale alegerii unui apartament din snsamblul Hermann Residence Ciresica Sibiu: ansamblul beneficiaza de o zona de recreere ce include si loc de joaca pentru copii, zona dedicata tuturor locatarilor; locul de parcare este in curtea ansamblului rezidential, este nominal iar pretul sau e inclus in cel de achizitie al apartamentului; apartamentele sunt accesibile achizitionarii imediate si prin programul guvernamental „Prima Casa”; toate utilitatile sunt racordate la reteaua orasului Sibiu, iar contorizarea consumului de apa, gaz si curent electric este individuala, contoarele si montajul acestora fiind incluse; strada este larga, cu spatii verzi si spatii tehnice bine definite. Mai multe detalii găsiți pe site (click pe imaginea de mai jos).

Și dacă tot vorbim de Sibiu, iată câteva informații interesante despre acest oraș găsite pe Wikipedia.

În anul 1366 Sibiul a fost declarat „oraș”.

Din 1692, odată cu creșterea influenței austriece, Sibiul devine capitala Transilvaniei. Aceasta este o perioadă înfloritoare a orașului, cele mai reprezentative construcții din această perioadă fiind Palatul Brukenthal și Biserica romano-catolică „Sfânta Treime”.

În 1872 se construiește prima linie de cale ferată, iar în 1897 Sibiul este electrificat. Tot în această perioadă Sibiul este sediul asociației ASTRA și un oraș important al comunității românești. În anul 1905 a fost dat în folosință tramvaiul sibian, care a funcționat până la desființarea sa în anul 1970.

Apartamente Sibiu – HermannResidence.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu