Hote de restaurant mai curate cu ajutorul firmelor de curatare hote

vineri, iunie 10, 2016 15:03
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniFirmele de curatare hote sunt ideea salvatoare atunci cand aveti nevoie de degresarea hotelor. Curatarea hotelor de restaurant se face mult mai complicat fata de curatarea hotei de acasa.
Proprietarii restaurantelor au obligatia de a apela la o astfel de firma pentru a curata hotele profesionale.

De ce este important sa se realizeze intretinerea hotei?

  1. Riscul de producere al unui incendiu scade vertiginos. Hota este folosita pentru a evacua aerul viciat dintr-o bucatarie, din timpul gatitului. In timp ce gatim, in bucatarie apar vapori de grasime, abur si chiar fum.Toti acesti vapori de grasime se depun in hota, pe hota si in interiorul intregului sistem (filtre, tubulatura, ventilator). Grasimea depusa, se poate topi si deveni un combustibil care isca incendii. Se aprinde chiar si de la cea mai mica scanteie.
  2. Sanatatea oamenilor poate fi grav afectata. Revenind la depunerile de grasime, aceste depuneri sunt “caminul” perfect pentru o colonie de microbi. Daca depunerile infestate se topesc si se scurg in mancarea gatita de pe aragaz, oamenii care gusta din acea mancare se pot imbolnavi grav.
  3. Aparitia gandacilor, a insectelor nedorite. Grasimea atrage in special gandacii, care o adora, si se hranesc cu ea.
  4. Mirosuri neplacute din locuri necunoscute. Prezenta gandacilor si a grasimilor va aduce intotdeauna mirosuri neplacute.

Pentru a avea cu adevarat un sistem de exhaustare curat in intregime, echipa unei firme de curatare hote va efectua urmatoarele servicii:

  • serviciul de curatare hota (hota propriu-zisa),
  • serviciul de curatare tubulaturi,
  • serviciul de curatare filtre,
  • serviciul de curatare ventilator.

Sablam-TOT este exemplul ideal de firma de curatare hote care ofera servicii complete de curatare ale sistemelor de exhaustare, cu ajutorul unor oameni profesionsit, echipament nou si performant, totul la preturi avantajoase.

Cat de des ar trebui sa cureti hota din propriul tau restaurant?
Exista o anumita confuzie cu privire la cat de des este nevoie sa cureti hota de bucatarie. Raspunsul este determinat de catre tipul de gatit care se desfasoara in acea incinta.

  1. Gatitul cu combustibili solizi (lemn, carbune) – curatarea hotelor se face lunar
  2. Gatitul care se desfasoara zilnic pe durata a 24 de ore – curatarea se face o data la trei luni
  3. Gatit moderat – curatarea se face de doua ori pe an
  4. Gatit care se face foarte rar, cum ar fi mesele organizate de catre biserici sau organizatii caritabile – curatarea hotelor se face anual

De asemenea, nu uitati sa intretineti curatenia hotei. Puteti sa cereti inspectarea hotei, in cazul in care vedeti ca ceva nu este in regula. Nu apelati la persoane neautorizate care va pot cauza daune asupra sistemului, sau care nu vor curata in mod corect.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Adauga un comentariu