În maşină, să nu uităm de scaune auto pentru copii, dacă luăm copiii cu noi

vineri, iulie 12, 2019 9:49
Posted in category Diverse

Scaun autoE adevărat, există şi o lege ce obligă şoferii să-şi transporte copiii în scaune auto pentru copii. Dar dincolo de aspectul legal al problemei, rămâne siguranţa celor mici. Un părinte responsabil nu va pune niciodată în pericol viaţa copiilor săi, mai ales atunci când eşti în maşină, iar pericolele nu sunt deloc neglijabile.

Studiile arată că folosirea scaunelor auto pentru copii reduce riscul decesului în rândul celor mici, în cazul unui accident, cu 71%. Aşa încât, în schimbul unei investiţii minore, sunteţi siguri că viaţa celor foarte mici, pe care-i aveţi în maşină, nu este pusă în pericol.

Evident, astăzi procurarea unui scaun auto nu reprezintă o problemă. Şi la fel de evident este faptul că cel mai simplu mod de a face rost de un scaun auto pentru copii îl reprezintă comanda online. Şi aici există foarte multe variante. Personal, dacă ar fi să aleg, aş merge pe mâna celor de la zizi.ro, din câteva motive ce pot deveni evidente şi pentru voi dacă intraţi şi comandaţi produse de la ei. Iată, mai jos, câteva argumente în sprijinul afirmaţiei de mai sus.

  • Sunt noi în branşă şi, cu siguranţă, şi-ar dori clienţi mulţumiţi. De aceea, fiţi siguri că au produse de calitate, care n-o să vă dezamagească.
  • Din ce am observat, oferta cuprinde produse de la brand-uri cunoscute şi, mai ales, recunoscute pentru calitatea produselor oferite. Cu alte cuvinte, nu sunt produse de mâna a şaptea, care se strică după câteva folosiri.
  • Preţurile sunt accesibile, dacă ţinem cont de calitatea produselor oferite. De regulă, un produs foarte ieftin este de proastă calitate. Logica e simplă: cine-i atât de fraier să vândă ieftin un produs bun, pe care, la rândul lui, l-a cumpărat la un preţ deloc mic. Fiţi siguri, aşadar, că cei care oferă produse la preţuri foarte mici au produsele respective de slabă calitate.
  • Gama scaunelor auto pentru copii este diversă, aveţi de unde alege. E o problemă şi alegerea unui produs. De multe ori, atunci când intram într-un magazin online, nu găseam exact produsul dorit. Aveau alte produse apropiate de ceea ce doream eu, dar nu exact produsul pe care-l aveam în minte. Şi trebuia să mai caut în altă parte. Aici nu este cazul. Imposibil să nu găsiţi exact genul de scaun auto pe care-l doriţi, deoarece e acoperită întreagă gamă de scaune auto pentru copii. Ca să nu mai spun că există şi o secţiune cu accesorii pentru scaune auto, dacă deja aveţi un scaun auto şi trebuie să înlocuiţi ceva la el, deşi nu ştiu dacă se merită; un scaun auto nou prezintă mai multă siguranţă decât unul ceva mai vechi, dar “cârpit”.
  • Plata se face în numerar, la livrarea produsului, aşa încât nu trebuie să aveţi neapărat card bancar sau alte asemenea lucruri, mai ales că unii dintre români se descurcă mai greu în hăţişul informaţiilor bancare. Totul este simplu, alegeţi produsul, treceţi adresa şi scaunul auto pentru copii ajunge la voi acasă.
  • Dacă sunteţi amatori de promoţii, în care produsele au importante reduceri de preţuri, există şi aşa ceva. Puteţi alege dintre produsele promoţionale, inclusiv scaune auto pentru copii, dar nu numai.
  • Şi o observaţie mai personală: mi-a plăcut site-ul, este simplu, nu este stufos, nu te pierzi în 1001 detalii şi informaţii, nu stai jumătate de oră pe o pagină web căutând un anume detaliu aruncat într-un colţ de pagină. Plus că se încarcă repede în browser, nu ca în alte părţi unde dai click şi aştepţi secunde bune, şi multe, să-ţi apară produsele afişate pe site.

Scaun auto
Desigur, fiecare dintre noi este liber să aleagă locul de unde comandă un produs sau altul. Până la urmă, suntem ceea ce sunte ca urmare a propriilor noastre alegeri. Însă, rămân la părerea că zizi.ro este o alegere bună, dacă dorim să comandăm scaune auto pentru copii.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu