interiors.ro, pentru interiorul casei tale

luni, noiembrie 25, 2013 16:21
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniAți auzit de ART DECO ZONE? Acolo în spate cineva spune nu? Păi, auziți acum. Doar niciodată nu-i prea târziu. Să zicem că aveți o locuință decentă, nu chiar o cocioabă, dar nu știți cum să amenajați interiorul. Ori nu vă pricepeți, ori sunteți prea ocupați pentru a vă bate capul și cu așa ceva. Cum se rezolvă problema? Simplu: intrați pe site-ul www.interiors.ro și acolo veți intra în contact cu echipa ce vă poate amenaja interiorul locuinței în cel mai elegant mod cu putință. Și ca să nu generalizăm inutil, iată mai jos oferta ce nu trebuie ratată.

Printre serviciile de amenajari interioare oferite se numara: proiect de amenajare cu imagini 2D si 3D, plan electrica, plan pentru culori; in a doua faza trecem la finisajele si constructiile de interior care sunt executate de echipa noastra conform proiectului de amenajare, in stransa legatura cu arhitectul care s-a ocupat de proiect inca de la inceput. Cand vorbim despre constructiile si finisajele de interior ne referim la tencuieli, zugraveli, parchet, rigips, gresie, faianta, tapet si tot ceea ce tine de partea de aplicare a proiectului 3D. Dupa incheierea etapei de executie urmeaza sa ne ocupam de mobilarea spatiului. Mobila este creata in atelierul nostru special pentru spatiul si personalitatea clientului. In ultima faza, la cererea clientului ne ocupam atat de partea de achizitionare a perdelelor, draperiilor, canapelelor si decoratiunilor, cat si de decorarea efectiva a spatiului. Toate aceste servicii sunt valabile pentru toate tipurile de spatii: rezidentiale, comerciale etc.

Așadar, acum avem o idee despre ofertă. Iar dacă nu știți exact cu ce se mănâncă amenajarea interiorului unei locuințe, putem apela la Wikipedia, acolo unde găsim:

„Lucrările de finisaj prin care se aplică pe suprafața elementelor de construcție un strat subțire dintr-o suspensie de pigmenți în apă se numesc zugrăveli. Dacă stratul este alcătuit dintr-o suspensie de ulei sau emulsie, lucrările de finisaj se numesc vopsitorii. Zugrăvelile și vopsitoriile se execută în scopul menținerii stratului suport în condiții de igienă, protejării hidrofuge, ignifuge și anticorozive cât și pentru a crea un aspect decorativ, ele se execută manual sau mecanizat. Văruitul sau spoitul cu var este cea mai simplă zugrăveală și se execută cu lapte de var stins. Zugrăvelile simple cu compoziții pe bază de ulei (pentru a adera mai bine la tencuială) se întrebuințează numai la interior, pe suprafețe și locuri uscate. Se execută dintr-un grund compus din humă, clei și culoare, care se amorsează cu o soluție foarte diluată de săpun peste care se dau două sau trei straturi de zugrăveală preparate cu clei animal. Tavanele se execută cu praf de caolin sau alb de zinc. Vopsitoriile în ulei se execută pe tencuieli, tâmplărie din lemn sau metal, țevi sau radiatoare etc.”

Totu-i clar, da? Hai, la treabă, click pe primul link și să trecem la amenajarea interiorului locuinței.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Adauga un comentariu