Judetul rosu Botosani in cateva secvente

luni, ianuarie 18, 2016 21:49
Posted in category Locale

BotosaniȘtiți care-i norocul județului Botosani? Există Vasluiul. Dar nici Botoșaniul nu-i departe. Iată câteva trasături ale acestui județ roșu, înainte de a vedea câteva știri horror din această zonă.

 • Botosani, județul unde drumurile arată ca dupa bombardament, dar Miki Șpagă, cel condamnat la pușcărie (cu suspendare), îi reprezintă pe cetățenii “educați” ai județului, votanți de PSD mafiot, evident.
 • Botoșani, județul reprezentat în Parlament exclusiv de parlamentari USL (Uniunea Sovietico-Liberală), printre care Andrei Dolineaschi (PSD), pus sub învinuire de DNA în dosarul liderului PSD Satu Mare.
 • Botosani, județul unde dictatorul ateu Ceausescu, cel care a izolat și înfometat România, și a făcut parte din aparatul represiv al Moscovei după al II-lea război mondial, este lins puternic în fund, inclusiv de trei sferturi din cei ce predau în învățământ. Dacă vă întrebați de ce Botoșaniul este roșu, una din cauze este pupincurismul ceaușist întâlnit în școlile din județ. Toți plâng după “tătucul” ce le dădea, precum unor sclavi, jumătate de pâine, curent electric uneori și program TV de două ore pe zi.
 • Botoșani, județul unde doar 10% din populația activă are un job, fiind, din acest punct de vedere, cel mai sărac județ din România (vom vedea știrea ceva mai jos).
 • Botoșani, județul în care asistații sociali refuză să se angajeze, preferând pomana statului român, adică a “fraierilor” plătitori de taxe și impozite.
 • Botoșani, județul în care există comune în care ești ucis fără milă, pentru 5 lei pe care nu-i ai, cum vom vedea ceva mai la vale.
 • Botoșani, județul în care un elev de liceu a fost iradiat, în dictatura comunistă, de către Securitate, iar ulterior a murit, dar asta nu înseamnă nimic pentru jegurile care plâng după comunismul criminal, inclusiv formatori ai generatiei de mâine, care fac educație generației revoluției informaționale în care trăim.

Știri horror din județul roșu Botoșani

Citeste si articolele:

You can leave a response, or trackback from your own site.

5 Responses to “Judetul rosu Botosani in cateva secvente”

 1. Botosani, judetul PSD-ist unde scoala nu mai inseamna nimic | A șaptea dimensiune says:

  martie 11th, 2016 at 16:53

  […] Judetul rosu Botosani in cateva secvente […]

 2. Botosani: doar 10% din populatia activa (18 – 65 ani) este angajata legal | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 4th, 2016 at 16:15

  […] Judetul rosu Botosani in cateva secvente […]

 3. Dupa 1989, ne-au guvernat fostii securisti si comunisti | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 21st, 2016 at 16:21

  […] Judetul rosu Botosani in cateva secvente […]

 4. Amintiri din criminala guvernare USL (Uniunea Sovietico – Liberala) | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 28th, 2016 at 17:55

  […] Judetul rosu Botosani in cateva secvente […]

 5. Judetul Botosani, gaura neagra in care moare educatia, moralitatea, speranta | A șaptea dimensiune says:

  mai 31st, 2016 at 19:35

  […] Judetul rosu Botosani in cateva secvente […]

Adauga un comentariu