Masini de inchiriat pe gustul tau

marți, iunie 21, 2016 21:54
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCei care nu detin o masina proprie sau detin una, dar au nevoie de mai mult spatiu sau doresc sa impresioneze printr-o tinuta eleganta in cadrul participarii la un eveniment special (de exemplu, o nunta) sau pentru deplasari in interes de afaceri, se pot afla in dilema alegerii unui parc de inchirieri auto. Nu este o nouatate faptul ca exista numeroase firme rent-a-car. Uneori, insa, reclama care ne-a atras s-ar putea sa nu se ridice la nivelul asteptarilor noastre. Motivele pot fi multiple. De pilda, personal, imi displace profund sa inchiriez un autoturism care are tapiteria murdara sau, mai grav, care functioneaza defectuos.

In schimb, obiectivul companiei noastre de inchirieri masini ieftine in Bucuresti si aeroportul Otopeni, Sabrent, este de a intalni criteriile oricarui client mai exigent. Din acest motiv, toate autoturismele din flota auto de care dispunem, beneficiaza de o verificare tehnica detaliata, inainte de a fi preluate de catre clienti. Mai mult decat atat, serviciile pe care le punem la dispozitie se caracterizeaza prin profesionalism si promptitudine. Este exclus sa va vedeti nevoit sa asteptati chiar si 5 minute masina de inchiriat preferati, pentru care sa presupunem ca ati optat. O data ce ati rezervat un anumit model, un membru al echipei Sabrent va va astepta in locatia indicata de dumneavoastra, la data si ora mentionate. In plus, in parcul nostru auto, gasiti oferte atractive de inchirieri auto pentru orice buzunar! Detinem numai modele noi de autoturisme in perfecta stare de functionare, pentru care puteti solicita contracte de inchiriere pe termen lung sau scurt, in functie de propriile necesitati. Astfel, orice persoana fizica sau reprezentant al unei companii, care ne doreste drept parteneri de calatorie, va avea ocazia de a experimenta calitatea serviciilor noastre rent-a-car.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu