Merita sa comandam online imbracaminte?

vineri, decembrie 1, 2017 9:32
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniAtunci când vine vorba despre îmbrăcăminte, o parte a populaţiei este reticentă, venind cu pretext de genul: “dacă nu probez, nu ştiu cât de bine îmi vine” sau “mărimea afişată pe etichetă nu corespunde întotdeauna cu măsura respectivei haine”. Dar toate acestea nu sunt altceva decât prejudecăţi, fără niciun suport real. Iar Voltaire spunea că “prejudecata este raţiunea proştilor”. Dacă ştim exact ce mărime ni se potriveşte, nu trebuie să avem reţineri în a comanda îmbrăcăminte online. Mai ales că avem de unde alege.

De exemplu, pe site-ul www.storebrands.ro putem comanda o diversitate de produse din gama îmbrăcăminte, pentru bărbaţi, femei sau copii, precum şi accesorii la diverse ţinute. Preţurile sunt accesibile, iar produsele sunt de cea mai bună calitate, majoritatea dintre ele aparţinând unor brand-uri cunoscute, ca să nu spun celebre. În funcţie de mărime, puteţi alege produse originale, la cele mai mici preţuri de pe piaţă, având la dispoziţie cam tot arsenalul de ţinute, inclusiv lenjerie sau rochii de gală pentru femei, jachete sau hanorace pentru bărbaţi.

Iar dacă sunteţi fanii ai reţelelor de socializare, puteţi intra pe pagina de Facebook Store Brands, acolo unde găsiţi informaţii utile şi interesante despre ţinuta noastră de fiecare zi.

Şi dacă tot vorbim despre un magazin online cu îmbrăcăminte, ar fi interesant, cred, să vedem cum au apărut acestea, cine a avut ideea grozavă de a încerca să vândă îmbrăcăminte prin intermediul spaţiului virtual. Desigur, orice realizare are un început şi acesta este strâns legat de evoluţia Internetului, această reţea globală de conexiuni între miliarde de calculatoare. Dacă la început paşii erau timizi, lumea având o o doză de neîncredere în posibilitatea de a primi acasă produsul comandat, treptat-treptat magazinele online au început să câştige teren şi au devenit aşa cum le vedem astăzi. Mai mult, prognozele arată că acestea vor domina piaţa în următorii ani, adică vom comanda mai mult online, inclusiv haine, decât vom colinda magazinele. S-ar putea chiar, la un moment dat, mersul la magazin să devină o extravaganţă, să mergem efectiv din curiozitate sau pentru a mai schimba peisajul.

Jacheta din satin cu fermoar Mohito

Chiar dacă România este încă departe de Occidentul civilizat în ceea ce priveşte comerţul electronic şi folosirea plăţilor cu cardul, şi la noi s-au produs schimbări majore în alegerea modului în care sunt procurate produsele, cum ar fi îmbrăcămintea. Tot mai multă lume comandă online elemente de vestimentaţie şi tot mai mulţi comercianţi apelează la metoda vânzărilor online, sector cu o dinamică aparte, sector ce va domina piaţa şi la noi într-un viitor nu foarte îndepărtat.

Cine şi-ar fi imaginat, în urmă cu 50 de ani, că, aşazaţi comod în faţa calculatorului, vom putea alege dintre sute sau mii de produse exact ceea ce ne trebuie şi vom putea plăti, folosind câteva click-uri, tot ce am comandat. Se spune că actuala revoluţie informaţională este cel mai mare salt făcut de omenire vreodată, un pas uriaş spre o altă lume, spre un alt mod de gândire, spre alte coordonate ale evoluţiei umane. Niciodată în istoria ei umanitatea nu a fost atât de aproape de visul depăşirii barierelor de spaţiu şi timp, de cunoaştere şi de acces la informaţii vitale. A comanda online îmbrăcăminte este doar un segment mic dintr-un ansamblu imens, ce include toate obişnuinţele noastre de astăzi şi pune temelia pentru ritmul vieţii de mâine. Aproape că nu mai spunem despre vizita la magazin, acolo unde am văzut o rochie elegantă sau o cămaşă de o frumuseţe aparte, ci, mai degrabă, spunem că am văzut pe site-ul https://www.storebrands.ro/ haine şi accesorii care ne-au atras privirile şi ne-au determinat să ne amintim de situaţia noastră financiară, deoarece am comanda online câteva produse de acolo. Aşa arată lumea de astăzi şi între aceste coordonate se desfăşoară viaţa noastră.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Adauga un comentariu