Motoare de cautare persoane

vineri, ianuarie 29, 2016 16:02
Posted in category IT

Peek YouDacă vrem să aflăm informații despre o persoană, putem folosi motorul de căutare Google, numai că acesta prezintă, de regulă, informatii despre acea persoană în tot felul de situații, unele total neinteresante pentru noi. De exemplu, dacă pe un site cu PR-ul (Page Rank-ul) suficient de mare este doar amintit numele persoanei, cu siguranță va apărea la primele rezultate ale căutarilor acea pagină web, cu informații care pe noi nu ne ajută cu nimic. Desigur, mai există și Facebook, dar nu chiar toată lumea are cont pe Facebook.

Din acest motive, dar și din multe altele, au apărut motoare de căutare specializate pentru persoane, care oferă informații utile despre prezența online a unei anumite persoane. Iată, mai jos, trei dintre aceste motoare de căutare.

 • Pipl oferă informații relevante despre o persoană sau alta, ce includ: fotografii, bloguri, apariții în diverse publicații, conturi pe rețelele de socializare etc. Puteți căuta pe cineva după nume, adresă de e-mail sau număr de telefon.
 • Wink te ajută să găsești informații despre o persoană folosind diverse alte informații, pe care eventual le deții, despre acea persoană.
 • Peek You este al treilea, și ultimul, din această listă scurtă. Și acest motor de căutare ne ajută să aflăm informații despre prezența online a unei anumite persoane, dacă-i știm numele si, eventual, locația.

Citeste si articolele:

You can leave a response, or trackback from your own site.

3 Responses to “Motoare de cautare persoane”

 1. Unde cautam carti in format electronic | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 30th, 2016 at 16:12

  […] Motoare de cautare persoane […]

 2. Marian says:

  mai 11th, 2018 at 14:41

  Vreau sa găsesc adresa unei persoane am nr de tel și Cum o cheamă

 3. rusu says:

  iunie 12th, 2018 at 16:58

  As vrea sa gasesc o persoana constantin daniel data nasterii 14 03 1984

Adauga un comentariu