Obiecte personalizate pentru dumneavoastră

sâmbătă, noiembrie 2, 2013 20:17
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniTrăim într-o lume în care totul poate fi personalizat. Avem propriul sunet de apel pe telefonul mobil, propria imagine de fundal pe calculator și așa mai departe. În aceste condiții, de ce nu am avea și tricouri personalizate in Cluj. La link-ul anterior, puteți coamnda online tricouri personalizate. Iată și o scurtă prezentare a paginii web.

Descopera o paleta foarte larga de tricouri personalizate, menite sa raspunda celor mai diversificate nevoi de marketing. Folosind servicii profesionale pentru personalizare a tricourilor, poti obtine cel mai bun raport cost-beneficiu. Transferul de serigrafie este cea mai cunoscuta metoda pentru personalizarea tricourilor. Prin aceasta metoda se pot personaliza tricouri promotionale in culori multiple, fiind folosita pentru logo-urile complexe formate dintr-un numar mare de culori suprapuse. Cere acum o oferta de tricouri personalizate la preturi exceptionale!

Dacă aveți alte gusturi, nu-i nici o problemă, puteți alege tricouri polo personalizate. Și aici se impune o scurtă prezentare.

Cu ajutorul transferului de serigrafie se pot personaliza tricouri polo in culori multiple. Este o solutie economica pentru personalizare, folosita pentru logo-urile complexe formate dintr-un numar mare de culori suprapuse. Acest procedeu este folosita cel mai des pentru personalizarea tricourilor polo datorita calitatii produsului finit. Ultimele studii si statistici publicate de institutele internationale de marketing indica ca personalizarea este cea mai buna modalitate de promovare a brandului. De ce sa nu profiti de acest lucru cerand o oferta de personalizare a tricourilor polo?

Acum, dacă tricourile personalizate vi se par excentrice, puteți încerca ceva mai aproape de normalul modului dumneavoastră de a gândi: cani personalizate. Așadar, avem de unde alege. Și ca informațiile să fie complete, iată mai jos un extras de pe site-ul la care duc cele trei legături anterioare.

Modalitatea de plata

Clientul poate opta pentru una dintre urmatoarele modalitati de plata:

  • Cash;
  • Cec/Bilet la ordin;
  • Ordin de plata.

Livrarea comenzilor

Livrarea comenzilor se va face in termen de maxim 14 (patrusprezece) zile de la data achitarii contravalorii produselor de catre client.
Termenul mai sus mentionat va fi calculat de la data la care Hell Advertising SRL a confirmat comanda, in functie de modalitatea de plata aleasa de client, iar clientul a fost contactat prin e-mail si informat cu privire la confirmarea comenzii.
De asemenea, clientul va fi informat cu privire la costul de transport al comenzii, in cazul in care acesta nu este inclus in oferta prezentata clientului de catre Hell Advertising SRL, prin intermediul website-ului.
Daca produsele comandate de client nu se afla in stoc, acestea vor fi importate de catre Hell Advertising SRL, clientul urmand a fi informat, de asemenea, cu privire la acest aspect.
In cazul in care este necesara personalizarea produselor, conform solicitarilor primite in acest sens din partea clientului, termenul mai sus mentionat poate fi prelungit cu maxim 5 zile, clientul urmand a fi informat de catre Hell Advertising SRL cu privire la noua data stabilita pentru livrarea produselor.
Modalitatea de livrare difera de la caz la caz, realizandu-se fie prin serviciile de curierat externe, fie prin intermediul propriei flote auto, si este comunicata ulterior de catre personalul de vanzari al companiei.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Adauga un comentariu