Oferta de accesorii auto pentru soferii de camioane si TIR-uri

vineri, mai 19, 2017 12:57
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniPentru un plus de confort in timpul deplasarilor lungi cu diverse vehicule de transport, soferii au de ales dintr-o gama variata de accesorii auto utile, care contribuie implicit in mod pozitiv la siguranta in traficul rutier. In afara dotarilor cu clima, sisteme ABS, ASR si pilot automat, o serie de accesorii pentru camioane va stau la dispozitie!

Montand oglinzi suplimentare, conducatorii auto pot obtine o vizibilitate mai buna a celorlalti participanti in trafic, “unghiul mort” la camioane – mai mare decat la vehiculele mici, fiind redus.

Folosind un aparat de aer conditionat stationar, eliminati necesitatile consumului de combustibil, gratie alimentarii sistemului de tip electric. Soferilor care circula frecvent in sezonul rece, le recomandam noile incalzitoare Eberspacher la preturi avantajoase de la Fomco! Incalzitoarele pe aer constituie o solutie la indemana, fiind eficiente si din punct de vedere al economiei de combustibil. Caldura va functiona in timp ce va odihniti si motorul este oprit.

Marcajele reflectorizante pentru camioane reduc incidenta accidentelor, vehiculele comerciale astfel dotate devenind mult mai vizibile in trafic. Daca circulati pe timp de noapte, pe ceata si in conditii de averse sau ninsoare, aceste accesorii nu trebuie sa lipseasca din echipamentele suplimentare ale camionului condus!

O lada frigorifica reprezinta o investitie inspirata pentru orice sofer si companie de transport, deoarece se pot economisi importante sume de bani, nemaifiind necesar sa luati toate mesele la restaurant.

Dispozitivele electronice, precum si cele de uz casnic, pot fi puse in functiune cu usurinta, cu ajutorul invertoarelor auto. Acestea au rolul de a furniza permanent energie la priza de iesire, detinand o capacitate suficienta pentru a alimenta telefoane, laptop-uri etc.

Fara indoiala, soferii de camioane se pot baza pe noile sisteme antifurt carburanti Scania, Kockon, Tanksafe, Iveco etc. Instaland aceste dispozitive antifurt pentru rezervoare, se previne sustragerea de combustibil de catre hotii de combustibil.

In cazul in care experimentati probleme cu functionarea bateriei, va recomandam sa va echipati inainte de traseele lungi si cu un cablu de pornire auto. Pe timp de iarna, este ideal sa aveti la dispozitie lanturi antiderapante, alaturi de chingi pentru ancorarea diverselor marfuri transportate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu

evomag.ro%20