Optisan.ro, daca vrei informatii despre amblionet, cel mai bun tratament ambliopie

duminică, iulie 10, 2016 10:44
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCe este ambliopia

Probabil nu ați auzit foarte des aceste temen, “ambliopie”. Într-o definiție extrem de scurtă, am putea spune că ambliopia sau “ochiul lenes” este afecţiunea caracterizata de o performanţa slabă a unuia dintre ochi sau, uneori, a ambilor ochi. Desi ochiul este perfect normal din punct de vedere anatomic, imaginea care se formeaza in creier nu este cea corecta. Este o afecțiune răspândită în rândul copiilor mici, dar și în rândul adulților. Iar pentru tratarea ambliopiei există Programul AMBLIONET, despre care vom vorbi mai pe larg ceva mai la vale. Deocamdată, mai trebuie amintit faptul că netratarea ambliopiei va avea efect asupra dezvoltarii armonioase a copilului dumneavostra, deoarece vazul este simtul cu ajutorul caruia copilul ia cel mai frecvent contact cu mediul inconjurator, invata, se dezvolta si se orienteaza in spatiu. O vedere slaba va determina o intarziere in dezvoltarea copilului dumneavostra. Copilul cu o vedere slaba va avea cu certitudine dificultati de integrare scolara sau sociala.

Caracteristicile programului de terapie AMBLIONET

AMBLIONET este un program informatic, non-invaziv, de recuperare a vederii ochiului lenes. Distractiva si interactiva, aplicatia imbunatateste vederea prin joc. Terapia prin joc in fata unui monitor de calculator antreneaza creierului să primească impulsurile de la ochiul leneş şi să proceseze informaţia primită, generând o imagine clară. Aceasta se adresează atât copiilor cât şi adultilor. Alte informații despre aceste program simplu, accesibil, eficient:

  • Programul AMBLIONET este complet automat si usor de utilizat.
  • Programul de terapie la domiciliu consta in 12 “jocuri” concepute sa imbunatateasca vederea.
  • In fiecare zi, copilul dvs. va participa automat la 6 procese tip joc. Initial, tintele vor putea fi vazute usor dar, odata cu progresul, acestea vor deveni din ce in ce mai mici.
  • Scopul este de a forta ochiul lenes sa vada detalii mai mici si sa imbunatateasca coordonarea mana-ochi.
  • In timpul rularii unei proceduri, asigurati-va ca copilul nu se apropie la mai putin de 61 de cm de ecran.

Datele de contact ale clinicii Optisan

Dacă sunteți interesați de cel mai bun tratament ambliopie, programul AMBLIONET, iată și datele de contact ale clinicii Optisan.
Adresa: str. Pietris nr. 1, loc. Zalău, jud. Sălaj
E-mail: office@optisan.ro
Telefon fix: +40260.612.229
Telefon mobil: +40746.672.215

Avantajele folosirii programului de terapie AMBLIONET

  • Copilul dumneavoastra isi imbunatateste vederea prin joc.
  • Tratament rapid, la domiciliu, fara cabinete medicale si alte costuri.
  • Copilul va avea o vedere buna, ceea ce ii va spori performantele scolare, extrascolare si sociale.

Cum poate fi depistată ambliopia

Cel mai sigur mijloc este un consult la medicul oftalmolog, cel carepoate depista ambliopia în fază incipientă sau o poate preveni, dacă aceasta nu s-a instalat încă. La majoritatea copiilor, ambliopia este greu de depistat. Semnele care pot indica ambliopia sunt:

  • copilul nu fixeaza si nu urmareste obiecte;
  • plange sau refuza acoperirea unui ochi;
  • ochii nu sunt paraleli sau nu se misca simultan in anumite directii;
  • copilul apropie jucariile de ochi si se apropie mult de televizor;
  • pozitie anormala a capului frecventa (capul intors/aplecat intr-o parte);
  • o pleoapa cazuta (ptoza), care acopera pupila;
  • corneea cu transparenta scazuta.

Programul AMBLIONET se adreseaza persoanelor pana in 40 de ani, eficienta fiind foarte mare la persoanele tinere si maxima la copii.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu