re-incarcare.ro, dacă vrei să-ți reîncarci online cartela telefonului

duminică, iunie 29, 2014 9:41
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniMulți dintre noi folosim cartele pentru a beneficia de serviciile unei rețele de telefonie mobilă. Iar aceste cartele, după cum bine știm, trebuie reîncărcate periodic. Ei bine, dacă nu stiați, această reîncărcare se poate face și online. De exemplu, dacă aveți cartele vodafone și doriți să le reîncărcați online, accesați link-ul anterior. Reîncărcarea se face parcurgând doi pași simpli: introduci suma și datele de contact, apoi faci plata. Plata se face online, folosind cardul, fiind vorba de aceeași pași uzuali în orice tip de plată online. Poti alege intre serviciul direct (creditul se actualizeaza direct pe telefonul mobil) sau cu cod PIN (creditul cartelei prepay se actualizeaza dupa ce ai inserat codul de reincarcare pe care il primesti pe adresa de email).

Dacă vrei reincarcare cartela cosmote, click pe legătura anterioară. Trebuie multă atenție la completarea datelor online. Informatiile care se cer in formular sunt esentiale si e bine sa le introduceti CORECT, pentru ca serviciul de reincarcare online nu se poate anula: spre exemplu, verificati ca numarul Cosmote sa fie atribuit unei cartele preplatite si nu unui abonament, cartela respectiva sa nu fie expirata sau sa fie inactiva, numarul introdus sa fie corect, pentru ca altfel, veti face pe altcineva fericit. Adresa de email sa fie completa si activa pentru ca acolo veti primi voucherul cu codul PIN, daca ati facut selectia pentru produse cu incarcare prin cod.

Iar dacă doriți cartele prepay orange, urmați link-ul anterior. Serviciul este disponibil non-stop, 24 ore din 24, conexiunea este securizată (nu există riscul de furt sau pierdere a creditului), putem achita reîncărcarea și pentru un prieten, amic sau bunic. Folosiți acest pont și, din fața calculatorului, vă reîncărcați cartele telefonului în mod rapid și sigur.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu