Religia a ucis nu numai oameni, milioane de oameni, ci şi spaţiile verzi ale oraşelor

miercuri, iunie 3, 2020 18:15
Posted in category Istorie

Popi lacomi(1) Ştiţi cum au apărut popii, autointitulaţi trimişi ai Divinităţii pe Terra? S-au întâlnit, la începuturi, un şmecher şi un fraier. Iar şmecherul s-a făcut popă, a inventat o poveste şi l-a pus pe fraier să muncească pentru el, şmecherul, promiţându-i, în schimb, că va interveni la Divinitate pentru fraier.

(2) Pe măsura trecerii anilor, şmecherii care au urmat şi-au dat seama că povestea iniţială nu le asigură venituri suficiente, aşa încât au apărut tot soiul de completări, hilare şi groteşti, precum pupatul cadavrelor sau mersul în patru labe, dar care asigurau şmecherilor, reuniţi deja într-un clan, să-i spunem BOR, venituri suplimentare, deloc neglijabile, pe seama muncii fraierilor.

(3) Apoi membrii clanului şmecherilor în sutană şi-au dat mâna cu alţi şmecheri, la fel de lacomi şi avari, şmecherii din politică. Această uniune a feţelor întunecate şi criminale a asigurat şmecherilor religioşi un mileniu de dominaţie totală şi necondiţionată asupra fraierilor, cei care trebuiau să dea bir dublu: odată şmecherilor din politică, apoi şmecherilor din biserică (biserica fiind celula de bază a şmecherilor din industria religioasă).

(4) Cum fraierii începeau să se trezească şi să realizeze că, de fapt, religia este o mare păcăleală, menită să-i stoarcă de bani, şmecherii din politică au început să se îndepărteze de cei din industria religioasă, aşa luând naştere statul laic, în care şmecherii religioşi nu mai putea interveni în domeniul conducerii societăţii, dar îşi menţineau privilegiile (scutiri de taxe şi impozite etc.).

(5) Dar cum există oameni şi oameni, în ţările tribale şi bananiere, precum Românica, şmecherii din domeniul religios nu numai că şi-au recăpătat privilegiile specifice Evului Mediu întunecat, pierdute oarecum în dictatura comunistă atee, dar au reuşit să refacă uniunea cu şmecherii din politică, iar rezultatul acestei nefericite alianţe a fost jefuirea totală a ţării, în beneficiul celor două tabere de şmecheri, ai căror membri au acumulat averi imense, prin furt din bani publici, bani de care n-au mai ajuns să beneficieze fraierii, cei care, 30 de ani, au murit în spitale cu viermi şi pe drumuri de rahat, în timp ce şmecherii din industria religioasă se plimbă în limuzine luxoase, locuiesc în vile, au case de vacanţă, au în proprietate păduri şi terenuri etc.

(6) Oricine încearcă, într-o ţară tribală ca Românica, să-i trezească pe fraieri la realitate este împroşcat cu noroi de şmecherii de popi, de naivi imbecili, de proştii puri, de analfabeţii care n-au auzit în viaţa lor decât ce spun popii, nu ce fac popii (care sunt corupţi, lacomi, avari, farisei, 99% dintre ei, adică fac rău).

Cu o introducere ceva mai lungă, să trecem la alte afaceri ale şmecherilor din BOR, BORâţilor, dacă preferaţi. Cum se distruge natura în beneficiul popilor, aflaţi dintr-un material, scurt, publicat în 2004.

Teofan îl face (îl făcea în 2004 – n.m.) pe parcu-n patru

Dornic să-şi pună cât mai repede şezutul pe scaunul pe care-şi ţine (îşi ţinea în 2004 – n.m.) Teoctist coada, mitopolitul Olteniei, Teofan Savu, face antrenamente în toate ipostazele îmbrăţişate de ierarhul său, ca să vadă dacă-i stă bine.

Dacă Teoctist vrea să facă o catedrală într-un parc din Bucureşti, atunci musai Teofan trebuie să aştearnă şi el două-trei imobile cu cruce prin spaţiile verzi ale Craiovei.

Aşa se face că nici nu-i cântară de 3 ori în strună credincioşii eliberatori de aprobări de la Primărie că Teofan şi buli două părculeţe din cartierele Craioviţa Nouă şi 1 Mai, plus încă unul din curtea TCIF-ului.

Nefiind la primul antecedent de acest gen, Teofan e pe cale să lase Craiova doar cu spaţiile acelea verzi ce ţin de domeniul său, singurele de altfel rentabile pentru popi: cele cu cruci la căpătâi. (“Academia Caţavencu”, nr. 649/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu